Hrana 13. listopada 2014.

Vodič kroz prehranu dojenčeta

Beba2_1
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Od trenutka otkad si ugledala svoje dijete, svim mu svojim bićem želiš zdravlje i sreću. Sad je u tvom naručju i još si svjesnija kako njegova sigurnost ovisi o tebi. Ljubav koju osjećaš je najveći poticaj da uvijek doznaš više i olakšaš svojoj bebi i sebi prve zajedničke korake

Izazovi prehrane dojenčeta

Prvi i najčešći izazovi vezani su uz dojenje i prehranu dojenčeta. Stoga je Bebivita knjižicu 'Papam fino i zdravo' namijenila tebi, kao savjetnik i vodič kroz prehranu tvog djeteta od rođenja do navršene prve godine. Vodič je pisan u želji da na stručan i praktičan način pomogne svima kojima su dojenje i prehrana djeteta svakodnevna briga i imaju nedoumice oko uvođenja novih namirnica u djetetov jelovnik.

Ne zaboravi da su početne nespretnosti sastavni dio roditeljstva i da te svi tvoji pokušaji povezuju s tvojim djetetom i svaki trenutak čine nezaboravnim. Budi uporna, hrabra i nježna, a tvoja Bebivita je uz tebe!

Preuzmi knjižicu 'Papam fino i zdravo - vodič kroz prehranu dojenčeta u prvoj godini života'

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.