Hrana 02. lipnja 2016.

Majice Zdrave Krave osvojili su...

Viber-Chat
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Našoj nutricionistici doc.dr.sc. Dariji Vranešić Bender čitatelji su postavljali pitanja, a svi članovi Zdrava Krava chat grupe mogli su vidjeti odgovore na Viber live chatu. U članku saznaj tko je osvojio majice Zdrave Krave!

Zdrava Krava nedavno je lansirala ekskluzivnu kolekciju 35 stickera na Viberu. Uz download automatski postaješ i članica Zdrava Krava chat grupe s trendovima i savjetima za zdravlje i kvalitetniji život.  Čitatelji su imali priliku postaviti svoja pitanja, a nutricionistica doc.dr.sc. Darija Vranešić Bender odgovorila je na 10 najboljih. Njihovi autori kao nagradu će dobiti jedinstvenu majicu s likom Zdrave Krave.

Majice su osvojili: Dunja Berakovic, Petra Stašić, Emily Vrkić, Doroteja Kušec, Katarina Spoljarec, Dajana Gugo, Sandra Tomić, Marinela Suvalic, Frane Vrkić, Mirjana Okuka. Dobitnicima će majice biti poslane na njihovu kućnu adresu.

Kako sudjelovati u Viber chatu?

Tema chata bila je: Zdrava prehrana na poslu. Čitatelji su mogli slati svoja pitanja do srijede, 1.6. do 15 sati. Odabrali smo 10 najboljih pitanja na koja je naša nutricionistica odgovorila u Viber live chatu u četvrtak, 2.6. od 10 sati. 

Kako bi pratila live chat, potraži kanal Zdrave Krave u Public Chats (Javni razgovori) tražilici ili ga direktno pronaći OVDJE. Nakon što počneš pratiti kanal, sav sadržaj bit će ti odmah dostupan.

Pravila nagradnog natječaja pročitaj ovdje.

O nutricionističkom savjetovalištu Vitaminoteka

Tvrtka Vitaminoteka d.o.o. osnovana je prije 15 godina, a osnovna djelatnost je pružanje intelektualnih usluga u području nutricionizma. U tvrtci su zaposleni isključivo nutricionisti koji dugi niz godina posluju s velikim brojem klijenata na području prehrambene i farmaceutske industrije, institucija i privatnih osoba. Naš svakodnevni rad temelji se na pretraživanju znanstvenih baza i pisanju stručnih, znanstvenih i popularnih članaka za brojne medije i znanstvene izvore. Nadalje, tvrtka provodi i organizira brojne edukacijske projekte za različite ciljne skupine, izrađuje planove prehrane i smjernice za posebne potrebe bolesnika te raznih populacijskih skupina. Uz bogato stručno i znanstveno iskustvo, međunarodnu suradnju te medijsku ekspertizu, i nadasve iskusan tim nutricionista, tvrtka predstavlja vodeću konzultantsku tvrtku na području nutricionizma u Hrvatskoj i regiji.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.