Hrana Hrana kao lijek 21. srpnja 2016.

Veslaču Damiru Martinu sviđa se veganska prehrana

Foto: Promo
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Damirov su najčešći izbor kvalitetna hladno prešana ulja, poput kokosovog, koje mu daje dugotrajnu energiju i omogućuje brz oporavak nakon treninga, prirodni dodaci prehrani poput BiAstina, smoothiji od cikle i raznog voća.

Olimpijac, veslač Damir Martin koji je u pripremama za nastup na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru sklopio je partnerstvo s bio&bio trgovinama. Nakon brojnih suradnji s udrugama za zaštitu okoliša, zdravlja djece te studentskim i kulturnim projektima, ovo je prva suradnja poznatog eko trgovačkog lanca sa sportašem.

Damirov izbor je kokosovo ulje

Damira Martina smo prepoznali kao osobu i profesionalnog veslača koji ima mnogo potencijala i sjajna postignuća iza sebe, a budući da mu je za te rezultate iznimno važna zdrava hrana, sretni smo što ćemo ga podržati i biti dio njegovog pobjedničkog tima. Ponosni smo što mu možemo ponuditi najkvalitetnije ekoproizvode koje i sami koristimo, ali i sugestije naših bio&bio savjetnika u trgovinama.“, rekla je Žana Hinek, direktorica poslovanja bio&bio trgovina.

Damirov su najčešći izbor kvalitetna hladno prešana ulja, poput kokosovog, koje mu daje dugotrajnu energiju i omogućuje brz oporavak nakon treninga, prirodni dodaci prehrani poput BiAstina, smoothiji od cikle i raznog voća te Zrno sendviči od beskvasnog kruha koji za tren utažuju glad.

Oduševila me je veganska hrana

 „Jednom prilikom sam s prijateljem posjetio bio bistro Zrno, bilo je to moje prvo iskustvo veganskog restorana i oduševili su me okusi i teksture obroka. Pohvalio sam ih na jednom od portala za ocjenjivanje i već nakon mjesec dana smo imali dogovor s bio&bio trgovinama oko zajedničke suradnje.  Ne mogu zamisliti svoje pripreme bez zdrave hrane, prirodnih shakeova i slično. bio&bio proizvodi savršeno nadomještaju sve ono što mi treba.“ istaknuo je Damir Martin o ovoj suradnji.

Nastup na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru

Damir Martin hrvatski je veslač, dvostruki svjetski i europski prvak te osvajač srebrnog odličja na Olimpijskim igrama 2012. u Londonu. Rođen je u Vukovaru 1988. godine, no već dugi niz godina živi u Zagrebu, gdje kao član veslačkog kluba Trešnjevka aktivno trenira i postiže iznimne rezultate.

U proteklom razdoblju, Damir je sve podredio pripremama za Olimpijske igre. Ovaj vrhunski hrvatski sportaš trenutno prolazi kroz pripreme za najveće natjecanje u dosadašnjoj karijeri, a prvu utrku u Rio de Jeneiru pratimo 6. kolovoza.

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.