Hrana 14. srpnja 2011.

Uz svaki obrok tu je i Jamnica

Jamnica_Slika_1
1/2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Prirodna mineralna voda Jamnica unosi ravnotežu u tvoju prehranu i balansira metabolizam bez unosa dodatnih kalorija. Minerali kao što su kalcij, magnezij i natrij nužni su za pravilno funkcioniranje organizma, a upravo Jamnicu karakterizira uravnotežen sastav tih minerala.

Kod kuće, na poslu ili u restoranu – uz dobru hranu i u svakoj prilici tu je uvijek gazirana prirodna mineralna voda Jamnica.

Zbog dobrobiti koju donosi našem organizmu, Jamnica je idealan izbor pića uz svaki obrok. Ona unosi ravnotežu u prehranu, sadrži minerale koji su potrebni za pravilno funkcioniranje organizma i balansira metabolizam bez unosa dodatnih kalorija. Upravo zbog toga gdje je hrana, tu je i Jamnica, neizostavna pratnja za trenutke uživanja u dobrim i ukusnim zalogajima.

Jamnica je gazirana prirodna mineralna voda jedinstvenog okusa koja se crpi iz 500 metara dubokih zemljinih ležišta, zaštićenih od svakog onečišćenja i vanjskih utjecaja te je obogaćena mineralima i prirodnim ugljičnim dioksidom. Minerali kao što su kalcij, magnezij i natrij nužni su za pravilno funkcioniranje organizma, a upravo Jamnicu karakterizira uravnotežen sastav minerala.

Pozitivan učinak Jamnice na ljudski organizam poznat je još od samih početaka proizvodnje kada se Jamnička kiselica prodavala isključivo u ljekarnama i preporučivala u prevenciji raznih zdravstvenih tegoba.

Više info na: www.jamnica.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.