Hrana 01. rujna 2011.

Uravnoteži obrok bez dodatnih kalorija

Jamnica_Slika_1
1/2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Gazirana prirodna mineralna voda Jamnica zbog svog prirodnog sastava doprinosi pravilnom funkcioniranju tvog organizma. Pijući Jamnicu uz svaki obrok balansiraš svoj metabolizam ne unoseći dodatne kalorije

Svaki obrok postaje lakši uz Jamnicu, gaziranu prirodnu mineralnu vodu koja zbog svog prirodnog sastava doprinosi pravilnom funkcioniranju organizma.

Konzumacija prirodne gazirane mineralne vode Jamnica ima blagotvoran učinak na probavu te na taj način unosi ravnotežu u našu prehranu. Pijući Jamnicu uz svaki obrok balansiramo svoj metabolizam ne unoseći dodatne kalorije.

Osvježavajuća voda bogata mineralima

Ova besprijekorno čista, osvježavajuća voda jedinstvenog okusa bogata je mineralima (kalcij, natrij, magnezij, kalij i klor) koje organizam sam ne proizvodi, a njihova uloga u metabolizmu iznimno je važna za naše zdravlje. Upravo zbog toga, Jamnica i ukusna jela savršeno se nadopunjavaju.

U blagodatima prirodne gazirane mineralne vode Jamnica uživali su još stari Kelti koji su živjeli na području oko Jamnice od IV. stoljeća prije Krista. Zahvaljujući carici Mariji Tereziji, 1772. godine obavljena je prva kemijska analiza Jamničke kiselice nakon čega je uvrštena u registar mineralnih voda bečkog dvora.

Kao prirodan izvor minerala, Jamnica će zasigurno obogatiti pravilnu i balansiranu prehranu te je upravo zbog toga najbolji izbor za idealno piće uz svaki obrok.

Više info na: www.jamnica.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.