Hrana 17. studenoga 2015.

Doznaj tko će testirati Strath!

Stra630
Dodatak prehrani koji obiluje sa 61 za život bitnih sastojaka
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

S preko 50 godina tradicije Strath je sto posto prirodan dodatak prehrani, Strath, švicarska je formula zdravlja i vitalnosti. Doznaj tko će testirati Strath sirup

Dobitnici

Odabrali smo Alison Božić Rogović i njenu obitelj da testiraju Strath. Kontaktirat ćemo ih e-mailom. Alison i njena obitelj testirat će Strath nekoliko tjedana i nakon toga nam poslati svoje dojmove.

Švicarska formula zdravlja i vitalnosti

Sto posto prirodan dodatak prehrani, Strath, švicarska je formula zdravlja i vitalnosti. Strath dolazi u obliku ukusnog sirupa ili tableta te obiluje visokovrijednim nutrijentima dobivenim plazmolizom kvasca i eliksira ljekovitog alpskog bilja. S preko 50 godina tradicije, Strath je korišten u brojnim znanstvenim studijama koje dokazuju njegovo blagotvorno djelovanje na organizam.

Što je Strath?

Strath je 100 posto prirodan dodatak prehrani koji obiluje sa 61 za život bitnih sastojaka, od čega je 11 vitamina, 19 minerala, 20 aminokiselina i 11 za stanicu esencijalnih tvari. Njihova jedinstvena kombinacija pridonosi blagotvornom učinku na opće stanje organizma. Strath se dobiva plazmolizom biljnog kvasca uz kombinaciju ljekovitog alpskog bilja te dodatkom meda i svježe cijeđenog soka naranče. Rezultat tog tradicionalnog biotehnološkog procesa je ukusan gusti sirup koji podsjeća na med ili sladni sirup. Idealan je pritom za sve uzraste. Strath također dolazi u tabletama koje ne sadrže ni šećer niti gluten, stoga je pogodan za dijabetičare i osobe koje boluju od celijakije ili intolerancije na gluten.

Kako djeluje?

Vitamini B kompleksa, folna kiselina i vitamin C, lecitin i magnezij te glukani, cink i selen koji se nalaze u Strathu pozitivno utječu na imunološki sustav i njegove obrambene sposobnosti. Strath ujedno pomaže i pri kvalitetnijoj apsorpciji nutritivnih elemenata iz hrane te tako uspostavlja homeostazu, ravnotežu organizma.

Od 1961. pa sve do danas, djelovanje Stratha ispituje se znanstvenim studijama, među kojima su one i kliničke. Njegovo pozitivno djelovanje potvrđeno je u preko 30 kliničkih istraživanja, poput suzbijanja posljedica stresa, umora, narušene kvalitete sna, gubitka koncentracije, poremećaja u koncentraciji ili ponašanju kod djece (ADD/ADHD sindrom). Jednako tako, istraživanja su pozitivno rezultirala kod suzbijanja gubitka željeza u trudnoći, kao i kod posljedice bolesti starenja (dementnost), narušene fizičke izdržljivosti ili oporavka kod sportaša te gubitka apetita i tjelesne težine tijekom kemoterapije ili zračenja.

Kome je namijenjen?

Strath se preporučuje svima, od najranijeg djetinjstva do najdublje starosti. Ne sadrži umjetne dodatke, poput aroma i konzervansa, te ne izaziva nuspojave. Dvomjesečni proces plazmolize kvasca i ljekovitog eliksira alpskih biljnih vrsta omogućuje tijelu da iz Stratha apsorbira optimalan omjer vitalnih nutrijenata. Povrh toga, Strath djeluje poput katalizatora koji omogućava kvalitetniju apsorpciju hranjivih tvari iz svakodnevne prehrane te iz dodataka prehrani, ako se oni uzimaju. Švicarci ga koriste od najranijeg djetinjstva, jer potpomaže rast i razvoj djeteta, pa sve do duboke starosti, jer čuva zdravlje i vitalnost.

Strath nije tipičan sezonski vitaminsko-mineralni dodatak prehrani koji se tipično uzima tijekom zime, već je zahvaljujući njegovom modulirajućem djelovanju na zdravlje, njegova primjena preporučljiva tijekom čitave godine. Ponajprije se preporučuje na prijelazu godišnjih doba kada je tijelu potrebno održati homeostazu i ojačati imunološki sustav. Strath proizvode potražite u svim ljekarnama i specijaliziranim trgovinama.

Po čemu je Strath poseban?

  • njegov sastav je 100% prirodan 
  • ne izaziva nuspojave
  • sastoji se od specijalno proizvedenog kvasca i dodatka ekstrakata preko 50 vrsta ljekovitog, alpskog bilja 
  • plazmolizom, u stanice kvasca se ugrađuju odabrani ekstrakti ljekovitog alpskog bilja, nastaje Strath bogat 61 vitalnim elementom koje ljudski organizam može lako razgraditi i apsorbirati
  • proces proizvodnje Stratha traje 2 mjeseca, koliko traje prirodan proces vrenja kvasca i biljnog eliksira
  • povrh 50-godišnje tradicije, Strath se izdvaja od ostalih dodataka prehrani po činjenici da je jedini dodatak čije pozitivno djelovanje potvrđuje preko 30 kliničkih studija provedenih na raznim ciljnim skupinama i stanjima organizma

Kako djeluje Strath?

  • Strath plazmolizirani biljni kvasac pozitivno djeluje na vitalnost i opće stanje organizma
  • ujedno djeluje i kao 'katalizator' za ugradnju vrijednih nutritivnih elemenata iz hrane, kao i drugih dodataka prehrani
  • pomaže pri uspostavi homeostaze (ravnoteže) organizma

Prijavi se u obrascu ovdje!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.