Hrana 09. travnja 2018.

Rasprodane ulaznice za Žensku priču na temu - kuhanje

Foto: RTL promo
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Za sve željne zanimljivih priča na temu kuhanja u utorak, 10. travnja sprema se četvrta ovogodišnja „Ženska priča“ koja će se održati u kultnom zagrebačkom klubu Sax!

Stand up komičarka i spisateljica Marijana Perinić u novom izdanju humanitarne Ženske priče ugostit će vlasnicu lanca slastičarnica „Torte i to“ Martinu Bračić, food blogericu Andreu Cukrov te televizijske zvijezde showa „Tri, dva, jedan - kuhaj!“ Matu Jankovića i Ivana Pažanina. Ulaznice za show planule su u samo jedan dan, a sav prihod od ulaznica donirat će se Europskoj koaliciji protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska.

 | Author: Andrea Cukrov Foto: Andrea Cukrov

Na novoj Ženskoj priči voditeljica će ugostiti prave znalce na temu kuhanja. Razgovarat će se o ljubavi prema hrani, kulinarstvu i gastronomiji, inspiraciji i kreativnosti, ali i svim onim izazovima i stresnim situacijama s kojima se svakodnevno susreću u kuhinji.

Možda te zanima... Nova Ženska priča na temu: Modni svijet Ljepota i relax Možda te zanima... Ženska priča za zdrav život: sve više Hrvata aktivno trenira Zdravlje

 | Author: Martina Bračić Foto: Martina Bračić

Bit će zanimljivo poslušati i što se događa iza kulisa kulinarskog showa “Tri, dva, jedan - kuhaj!” te saznati nešto o svim onim smiješnim situacijama i kulinarskim tajnama o kojima će pričati trenutno najpoznatiji kuhari Hrvatske. Govorit će se i o pisanju bloga, idejama, receptima, te o poznatim “tortama i to” koje su napravile pravu malu revoluciju među slasticama. 

Pozivamo sve posjetitelje da uživaju s nama u nastavku Ženske priče čija sezona traje do lipnja 2018. godine.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.