Hrana 02. lipnja 2020.

Prvo čokoladno mlijeko bez laktoze na hrvatskom tržištu

1/2
Foto: PR
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Dukat Lagano jutro čokoladno mlijeko bez laktoze lako je probavljivo i omogućuje uživanje u najfinijem okusu čokoladnog mlijeka, bez brige o laktozi

Novi hit u liniji mliječnih proizvoda bez laktoze je Dukat Lagano jutro čokoladno mlijeko bez laktoze, prvo takve vrste na hrvatskom tržištu. Procjenjuje se da je u Hrvatskoj oko 20 posto populacije intolerantno na laktozu, no s novim proizvodom iz Dukata svi mogu uživati u jednom od omiljenih napitaka svih generacija - čokoladnom mlijeku.

Novo čokoladno mlijeko bez laktoze punog je i kremastog okusa čokolade, a lako probavljivo. Omogućuje uživanje u mlijeku osobama koje su osjetljive ili intolerantne na mliječni šećer laktozu. Osim što ne sadrži laktozu Dukat Lagano jutro čokoladno mlijeko ne sadrži ni gluten.

 | Author: PR Foto: PR

Dukat je proširio svoju liniju proizvoda bez laktoze

Linija Dukat Lagano jutro je vodeći brand mliječnih proizvoda bez laktoze u Hrvatskoj, a ovim čokoladnim mlijekom Dukat je proširio svoju liniju proizvoda bez laktoze. Uz novo čokoladno mlijeko bez laktoze liniju čine još Lagano jutro mlijeko s 0 i 1,5 posto mliječne masti te Lagano jutro jogurt bez laktoze s 1,6 posto mliječne masti.

Više informacija o problemu intolerancije na laktozu, ali i savjete za pravilnu i uravnoteženu prehranu moguće je pronaći na edukativnoj mrežnoj stranici www.intolerancijanalaktozu.hr

Lagano jutro čokoladno mlijeko bez laktoze dostupno je u praktičnoj bočici od 0,5 litre po preporučenoj cijeni od 8,49 kn.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.