Hrana 24. prosinca 2013.

Prirodni sokovi iz Raucha!

Rauch-O
1/7
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Florida, Brazil, Tajland, Filipini, Ekvador, samo su neke od zemalja iz kojih dolazi voće za naše sokove. Isporuke sokova putem savršene logistike, impresivnim kapacitetom skladištenja i brzim prometom garantiraju svježinu i kvalitetu

Na hrvatskom tržištu prisutni smo sa širokom paletom proizvoda, a ona je samo dio još većeg asortimana koji se proizvodi u Rauch tvornicama smještenim u Austriji, Mađarskoj, Švicarskoj, Srbiji i Poljskoj. Rauch svoje proizvode prezentira kroz robne marke. Premium robna marka je HAPPY DAY koji nudi potpuno prirodno voćno iskustvo s najvećim udjelima voća (ovisno o voću od kojeg je sok napravljen). Bogat je okusom i povezuje obitelj kroz zdravlje, harmoniju i sreću. Nektare i osvježavajuća pića, kroz šarenilo boja i razne okuse, predstavlja robna marka BRAVO. Potpunu relaksaciju, čistoću, ravnotežu i ugodan okus možeš pronaći u NATIVI. Nativa su wellness zeleni čajevi s jedinstvenim okusom i vrijednim sastojcima. Za sve one koji vole kavu tu je robna marka CAFEMIO. Kremasta ledena kava u dva okusa: macchiato i cappuccino.

Voćna zabava bez konzervansa

Naši najmlađi svoju voćnu zabavu imaju sa YIPPY proizvodima od kojih mogu birati između šest različitih okusa. LEDENI ČAJ za ledeno hladno osvježenje, a za sportaše imamo izotonički napitak ISOTONIC s voćnim okusom. Za prave kulinare nudimo CULINARY 100% limun. Raznolikost okusa u inovativnim bočicama, nalazi se u našoj ponudi za GASTRO HoReCu. Ove godine smo još povećali asortiman. Izašli smo na hrvatsko tržište s novom robnom markom BRAVO TEA, koji ima karakteristike Bravo soka, a nudimo ga u dva nova okusa breskva-med i brusnica-hibiskus, u plastičnom pakiranju od 0,5l i 1,5l. Za naše mališane imamo novi Yippy okus, a to je šumsko voće, u savršeno dizajniranoj plastičnoj 0,33l bočici sa sportskim čepom i 0,2l tetrapaku. Yippy je negazirano osvježavajuće bezalkoholno piće s dodanim vitaminima i kalcijem, bez konzervansa, koje će se zasigurno svidjeti mališanima.

Za zimsko razdoblje poseban naglasak želimo dati našim HAPPY DAY sokovima. U to vrijeme naš organizam traži više vitamina i zato s ponosom možemo predstaviti Tri sestre i Tri mušketira. Tri sestre – koja je bolja? Od istog oca i majke Prirode, tako iste, a opet tako različite.

  • Naranča s komadićima pulpe = snažna, jaka, njen okus dugo ostaje i mami za još, Naranča blaga = posebno blaga, mirna i fina, bez imalo žestine, Naranča klasik = s kojom nema iznenađenja, takva je kakva treba biti- klasik za sva vremena.
  • Tri mušketira – snaga, osjećaj i razum – što je važnije? Jabuka mutna = snažan i silovit, jednostavnost prirode izlazi iz svakog gutljaja
  • Jabuka blaga = mir, blagost, nježan dodir, a i dalje postojan i prepoznatljiv okus
  • Jabuka klasik = očekivati više od provjerenog zove se pretjerani optimizam, znati što očekuješ zove se razum.

Iz našeg širokog asortimana, izaberi svoj najdraži HAPPY DAY okus i uživaj u blagdanskom raspoloženju!

RAUCH. VOĆE. OBITELJ. PRIRODA.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.