Hrana 20. lipnja 2012.

Prirodne i zdrave delicije u tvom gradu

Veronika
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Vjerni potrošači Veronika delikatesa naučeni su na miris zagorskih livada u njihovom mlijeku, a sa svakom kriškom sira koju okuse otvaraju im se vrata u prošlost. Okusi i mirisi vraćaju ih u bakinu staru kuću u kojoj je ona pripremala za svoju obitelj samo probrane i zdrave prirodne delicije 

Veronika za tebe ide korak dalje pa od sada napokon možeš dobiti i u svom gradu prirodne, zdrave, ekološke proizvode hrvatskih sela iz netaknute prirode. Vrijedne ruke su pripremile proizvode bez umjetnih dodataka i pojačivača okusa, za tebe i tvoju obitelj samo najbolje i domaće!

Potraži eko-proizvode na novoj adresi!

Otvori vrata Veronika delikatese i u njoj pronađi svježe mlijeko i proizvode od mlijeka, maslinovo i bučino ulje, sirupe i 100 posto prirodne sokove, med i pripravke od meda, džemove i pekmeze, rakije, likere, pršute, kulen, kobasice i domaće čvarke.

Još puno toga te očekuje u Veronika delikatesi gdje možeš kušati, kupiti, naručiti dostavu ili samo u ugodnom ambijentu razmijeniti stare recepte s ljubaznim prodavačicama.

Posjeti Veronika delikatese na adresi Špansko - Oranice, Trg 101. brigade 1, Zagreb, a za više informacija nazovi na 01/3864-587 ili posjeti web stranicu www.veronika.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.