Hrana 19. veljače 2013.

Preuzmi kalendar za dohranu dojenčadi!

Mame-I-Bebe3
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Pronađi korisne savjete za pravilnu dohranu svog djeteta u njegovoj najranijoj dobi. Brojne su nedoumice mladih mama kad su u pitanju prehrana i dohrana djeteta. Uz majčino mlijeko, koje je djetetu na početku svakako najpotrebnije, potrebno je stalno i pažljivo dodavati nove namirnice

Ledov šareni kalendar dohrane

Stoga je Ledo pripremio šareni kalendar dohrane za prvu godinu djetetova života koji možeš preuzeti ovdje (PDF).

Kada je vrijeme za ribu, a kada za prvi sladoled?

Na jednom mjestu možeš saznati mnoštvo dosad možda nepoznatih činjenica. Jesi li, primjerice, znala da se pri upoznavanju djeteta s novim namirnicama preporučuje uvesti dvije namirnice tjedno? Saznaj u kojem je trenutku najbolje početi s konzumiranjem voća i povrća te s koliko mjeseci beba može probati riblji obrok. Jesi li znala da dijete ranije smije jesti bijelu nego plavu ribu? Znaš li da se, primjerice, već s 12 mjeseci preporučuje da dijete kuša svoj prvi sladoled?

Podsjećamo i da je Ledo već ranije objavio Vodič kroz pravilnu prehranu za bebe, mame i trudnice, koji također možeš preuzeti (PDF).

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.