Hrana Hrana kao lijek 07. listopada 2017.

Prehrana novog doba: razotkrivamo zablude o zdravoj i nezdravoj prehrani

Foto: PR
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Stand up komičarka i spisateljica Marijana Perinić u novom izdanju humanitarne Ženske priče u utorak, 10. listopada ugostit će Anitu Šupe, začetnicu Paleo i LCHF prehrane te vrsnu poznavateljicu sirove hrane Mihaelu Brijak Devescovi. Zdrava Krava je medijski pokrovitelj Ženske priče.

Za sve željne zanimljivih priča na temu zdrave prehrane sprema se druga ovosezonska „Ženska priča“ u klubu Sax, a zbog velikog interesa, sve su karte već rasprodane! Sav prihod od ulaznica donirat će se Europskoj koaliciji protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska.

Upoznajte gošće nove Ženske priče.

 | Author: PR Foto: PR

Anita Šupe, diplomirala je prehranu i nutricionizam na Geteborškom sveučilištu u Švedskoj. Godine 2010. pokrenula je blog i prva se na Balkanu usprotivila ustaljenim dogmama, razotkrivajući mitove i zablude o "zdravoj" i "nezdravoj" prehrani i dijeleći najnovija saznanja o tome kako uz prirodnu i zdravu prehranu doći do boljeg zdravlja i normalne tjelesne težine. Knjiga “Istine i laži o hrani, tiskana je u rekordnih 14.000 primjeraka samo u Hrvatskoj, a izašla je i na slovenskom, srpskom i makedonskom jeziku. 2013. godine izlazi i druga knjiga “Prva hrvatska LCHF kuharica”, kao praktičan vodič za Paleo LCHF način života, te je također doživjela visoku tiražu od 10.000 primjeraka.

 | Author: PR Foto: PR Mihaela Brijak Devescovi, vrsna poznavateljica i ljubiteljica sirove prehrane, koja već više od osam godina uživa u svakodnevnom pripremanju sirovih slastica. Njene Zdrave torte, napravljene od prirodnih sastojaka bez termičke obrade, bez dodatka šećera i ostalih umjetnih sastojaka, su pravi raj za nepce za sve sladokusce koji ipak drže do svog zdravlja. U proljeće 2009. godine pokreće svoju stranicu www.sirovahrana.hr s ciljem promicanja zdrave hrane u njezinom izvornom obliku, a zahvaljujući brojnim polaznicima njenih radionica, napisala je i dvije kuharice: „Sirova hrana“ i „Slatke strasti“.

Novo izdanje Ženske priče održat će se u Klubu hrvatskih glazbenika - Sax! (Palmotićeva 22/2, Zagreb) u utorak, 10. listopada u 20.00 sati, u dvosatnom programu stand up komičarke i spisateljice Marijane Perinić.

Pozivamo sve posjetitelje da uživaju s nama u nastavku Ženske priče, čija peta sezona traje do lipnja 2018. godine, a organizator najavljuje i reprizu na temu „Prehrana novog doba“.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.