Hrana 04. lipnja 2013.

PIP Medena patrola te nagrađuje!

Pip
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

''PIP - Medena patrola'' svakog radnog dana kruži Zagrebom od 27. svibnja do 7. lipnja i obilazi tvoje omiljene kafiće! Posjeti kafiće u kojima traje akcija i naruči kavu s Coffeemedom jer ako te susretne ''PIP - Medena patrola'' dok uživaš u kavi s Coffeemedom, osvojit ćeš veliko pakiranje zdravog mednog sladila za kavu - Coffeemed

Kafići u kojima se odvija akcija:

  • Maraschino bar, Cvjetni trg
  • Supercaffe, Preobraženska 3, Cvjetni trg
  • G point bar, Trg Petra Preradovića 6, Cvjetni trg
  • Caffe bar Dante, Trg Francuske Republike 4
  • Caffe bar Akademija, Savska 81
  •  Caffe bar Sunce, Bundek
  • VIVA´S bar, Prečko, Slavenskog 1, Shopping centar Prečko
  • Jazz caffe Forum, Ninska 3, Sesvete
  • Caffe bar Blue Line, Hrgovići 93c
  • Café bar Gold, Štefanovečka 1-3, Donja Dubrava

Navrati već danas u poznate kafiće i naruči kavu s Coffeemed mednim sladilom, jer ako te susretne ''PIP - Medena patrola'' dok uživaš u kavi s Coffeemedom, osvojit ćeš veliko pakiranje zdravog mednog sladila za kavu - Coffeemed!

Koga je ulovila ''PIP Medena patrola'' s Coffeemedom?

"PIP Medena patrola" prošlih je dana posjetila Caffe Dante, Vivas Caffe i Caffe Forum Sesvete te ulovila puno osoba kako uživa u kavi s mednim sladilom Coffeemad. Svi su osvojili darove PIP-a. "PIP medena patrola" patrolirala je i u kafićima u zagrebačkoj Dubravi. Posjetili su caffe bar Gold i vidjeli da stanovnici Dubrave stvarno vole zdravo medno sladilo za kavu Coffeemed pa je velik broj slatkih nagrada otišao upravo u njihove ruke.

Coffeemed - medno sladilo za kavu, dar prirode i pčela posebno je odgovaralo i posjetiteljima caffe bara Sunce na Bundeku, jer su svi osvojili darove PIP-a. Gdje je danas "PIP Medena patrola" i tko će dobiti medene nagrade? Posjeti kafiće koji sudjeluju u akciji! Jer PIP Medena patrola je patrola koju svi žele sresti.

Gdje je danas "PIP Medena patrola" i tko će dobiti medene nagrade?

Posjeti kafiće koji sudjeluju u akciji! Jer PIP Medena patrola je patrola koju svi žele sresti. Dodatne nagrade očekuju najuspješnije igrače web nagradne igre na 24sata.hr

U web nagradnoj igri, za najveći broj bodova, pobjednik osvaja wellness vikend za dvije osobe u Termama Ptuj. Vrijednost wellness aranžmana za dvije osobe iznosi 418 EUR, a dobitnik će u pratnji moći uživati u posebnom programu u stilu Starog Rima po nazivom ''Maximus Primus'' za parove. Smještaj na bazi polupansiona uključuje dva noćenja u Grand Hotelu Primus u dvokrevetnoj suiti s velikom kadom, jedan doručak u sobi, jednu zajedničku ''Amor'' kupku za dvije osobe s aromatičnim uljem, voćem i pjenušcem u trajanju 60 minuta, te neograničeno korištenje hotelskih bazena, ulaz u hotelski svijet sauna (1x dnevno za 4sata), upotrebu bazena i sauna u Termalnom Parku.
Glavna nagrada je iskoristiva do 29. prosinca 2013.

Druga nagrada su proizvodi iz asortimana PIP u vrijednosti 300 kuna, treća nagrada proizvodi PIP vrijednosti 200 kuna. Četvrta nagrada za igrače web igre su PIP proizvodi u vrijednosti 100 kuna. Peta nagrada su proizvodi Coffemed od ukupno 750 grama. Nagrade za osvojeno 6. - 10. mjesto su proizvodi Coffeemed od ukupno 400 grama. 24sata će objavu dobitnika iz web igre spretnosti objaviti 08. lipnja 2013.

Ako još nisi, isprobaj Coffeemed - sladilo za kavu na bazi meda koje ne mijenja okus kave i sadrži 20 posto manje kalorija! Kušaj Cofeemed, naruči kavu u navedenim kafićima i pripremi se za medene nagrade! Dodatne informacije o kretanju ''PIP – Medene patrole'' do 07. lipnja možeš čuti na Radiju Kaj.

Web igru ODIGRAJ OVDJE.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.