Hrana 12. rujna 2011.

Osiguraj tijelu potrebnu dozu minerala

Jamnica Ravnoteza_Preview_01_03
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Gazirana prirodna mineralna voda Jamnica zahvaljujući svom prirodnom sastavu blagotvorno djeluje na probavu i time unosi ravnotežu u prehranu bez unosa dodatnih kalorija. Zato svaki obrok postaje pravi gastronomski užitak

Osim što je lagano osvježenje, uz prirodnu gaziranu mineralnu vodu Jamnicu svaki je obrok lakši te postaje pravi gastronomski užitak.

Hrana i količina kalorija koje svakodnevno unosiš u organizam može biti teško probavljiva te utječe na tvoju tjelesnu masu i fizičke sposobnosti.

Prirodno bogata mineralima

Jamnica, gazirana prirodna mineralna voda, zahvaljujući svom prirodnom sastavu, potiče razgradnju hrane te ima blagotvoran učinak na probavu i time unosi ravnotežu u prehranu bez unosa dodatnih kalorija.

Kako su za pravilno funkcioniranje organizma nužni minerali koje tijelo ne može samo proizvesti, oni se moraju unositi hranom i vodom.

Prirodno bogata mineralima, Jamnica brine za zdravlje organizma i zato konzumacija svakoga dana osigurava potrebnu dozu minerala.

Više info na: www.jamnica.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.