Hrana 07. svibnja 2015.

Očisti organizam od metaboličkog otpada

Don-Uspr
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Koju si odluku danas donijela samo za sebe? Ako je ta da ćeš više brinuti o svom zdravlju, misliti više o tome kako se hraniš i da ćeš se više kretati, onda smo uz tebe. Dakle, tvoja današnja odluka je detox, čišćenje, bijelo! Bingo!

Uklanja štetne tvari iz organizma

Suvremeni način života sigurno nema povoljan utjecaj na ljudski organizam. Zahtjevi u okruženju stalno nas stavljaju u situacije koje nas primoravaju na sve veći mentalni i fizički napor. Obično u takvim situacijama pogrešno reagiramo jer nam se često čini da imamo premalo vremena te da ne možemo učiniti sve što je potrebno. Navečer, prije spavanja, razmišljamo o stvarima koje smo taj dan još trebali učiniti. Za utjehu konzumiramo previše hrane, cigareta ili alkohola, počinju nas pratiti neugodan osjećaj u probavnom traktu, bolovi u trbuhu, tjeskoba, napetost, zabrinutost, razdražljivost, nesanica i drugi pokazatelji stresa

Naš organizam se pobunio i treba ga očistiti od metaboličkog otpada i pripremiti za nove izazove. Prirodna mineralna voda Donat Mg može biti od velike pomoći pri tom zadatku sa svojim iznimnim sastavom i bogatstvom mineralnih soli. Sulfati se u Donat Mg-u nalaze u obliku Mg-sulfata, i Na-sulfata, a oni pomažu kao prirodno sredstvo za pražnjenje i stimulaciju organizma. Ti mali alati potiču gibanje stijenke crijeva i pritom podražuju crijevne hormone koji dodatno pojačavaju peristaltiku. U konačnici, pomažu bržoj razgradnji masti i uklanjaju štetnih tvari iz tijela.

Blagotvorni učinak na probavu

Donat Mg već je generacijama poznat kao voda s blagotvornim učinkom na probavu. Bez štetnih djelovanja, već više od 400 godina pomaže u borbi sa zatvorom. Predajom prenošeno znanje o pozitivnim učincima Donata Mg sada je i znanstveno dokazano kliničkim ispitivanjem provedenim po svim pravilima struke propisanim za klinička ispitivanja lijekova. Istraživanje je provedeno u Njemačkoj na populaciji koja, prema kliničkim parametrima, pati od zatvora*.

Rezultati su pokazali znatno poboljšanje u funkcioniranju probave kod ispitanika koji su konzumirali Donat Mg. Nakon 6 tjedana, ispitanici koji su pili Donat Mg imali su trostruko veći broj spontanih pražnjenja crijeva u odnosu na ispitanike kontrolne skupine. Tijekom ispitivanja više od 94 posto spitanika i 97 posto ispitivača ocijenilo je Donat Mg učinkovitim i dobro podnošljivim, a kvalitetu života znatno poboljšanom.
Uz Donat Mg, naravno, nemojte zaboraviti i na važnost raznolike i uravnotežene prehrane te zdravog načina života.

*Procjena sigurnosti i učinkovitosti prirodne mineralne vode Donat Mg na rad crijeva; dvostruko slijepo, randomizirano, placebo kontrolirano kliničko ispitivanje – podaci pripremljeni za publikaciju

www.donatmg.eu

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.