Hrana 04. kolovoza 2011.

Natura Croatica - najbolje iz prirode

1_1
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Natura Croatica je trgovina prirodnim delikatesama i gastronomskim suvenirima koja prodaje isključivo prirodne hrvatske proizvode, napravljene prema tradicionalnim recepturama, bez umjetnih boja, konzervansa i sličnih dodataka koji bi mogli narušiti vrhunski sklad okusa

Prepoznatljiva trgovina prirodnim delikatesama

Natura Croatica osnovana je u siječnju 2005 g. kao prva trgovina u Zagrebu koja prodaje isključivo prirodne hrvatske proizvode. Ponuda trgovine se sastoji od više od 1000 gastronomskih proizvoda koji su proizvedeni prema tradicionalnim recepturama, bez umjetnih boja, konzervansa i sličnih dodataka koji bi mogli narušiti sklad okusa vrhunske delikatese.

Tako u ponudi trgovina ''Natura Croatica'' možeš pronaći vrhunsku prirodnu kozmetiku, maslinova ulja i proizvode na bazi maslinovog ulja, medove i proizvode od meda, sireve, više od 100 različitih rakija i likera, sva hrvatska vina, džemove, marmelade i voćne namaze, tjestenine, tartufe i proizvode od tartufa, začine, čajeve, lavandu i proizvode na bazi lavande, masline, paste od maslina, čokolade s okusima mediterana, suhomesnate proizvode od divljači, multimedijalne razglednice hrvatskih krajeva, sušeno voće, ušećereno voće, licitare, kuharice tradicionalnih jela, te mnoštvo slanih i slatkih delikatesa.

Idealan poklon i suvenir

''Natura Croatica'' također vrlo uspješno plasira prirodne hrvatske proizvode kao poslovne, kongresne, svadbene poklone te kao poklone dobrodošlice u hotelima koji drže do svoje ponude plasirajući autohtoni hrvatski proizvod.

Za hotele postoji posebno pripremljena paleta domaćih alkoholnih pića za barove u hotelskim sobama te ugostiteljska pakiranja u bocama od 1 litre. Također u ponudi za hotele tu su gastro medovi i džemovi pakirane u staklenke od 30g.

Natura Croatica okuplja male proizvođače prirodnih proizvoda od Nuštra pa sve do Dubrovnika. Sve artikle aranžiraju i pakiraju u drvene kutije, kartonske kutije, košarice ili pakete prema želji kupaca.

Svi pokloni  mogu se personalizirati (gravura na drvene kutije, otisak naljepnice, privjesnice ili ispisivanje teksta na sam proizvod).

Misija Nature Croatice je upotpuniti i oplemeniti tržište autohtonih hrvatskih prirodnih proizvoda, na način da budu svima dostupni i na dohvat ruke!

Rezultati nagradne igre

U nagradnoj igri koja je trajala od 4. do 10. kolovoza pet najsretnijih registriranih korisnika osvojili su Natura Croatica poklon paket koji sadrži bademe u šećeru, maslinovo ulje, začine, sapun, magnete, masline, čokoladu, rakiju, marmeladu, šumeću kupku i drvenu kutiju. Dobitnici su: Marta Višošević, Ivana Bohutnik, Josipa Marić, Tadija Dragić i Matea Rom

RADNO VRIJEME: Natura Croatica, Preradovićeva 8, Zagreb, Ponedjeljak- petak: 09 - 21h, Subota: 10 - 16h

Naturu Croaticu možeš posjetiti i na Facebooku i Twitteru.

Više info na: www.naturacroatica.hr

 • Default avatar -
  trnje

  je hippoxx leko je tebi -već drugi put,a ja igram i nikad ništa,a ovo sam si baš jaaaaako željela

 • Default avatar -
  miiii

  sve je jako dobro bilo bi dobro sve dobiti

 • Avatar hippoxx
  hippoxx

  a dobro trnje valjda bude i za tebe nešto,samo igraj, nisam ni ja nikad prije ništa osvojila :)))

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.