Hrana 21. lipnja 2018.

Natalijin adut su ljuti feferoni: 'Vatrenim' burgerom do trona

Foto: Ivan Pandžić, Anamarija Burazer, Emirat Asipi, 24sata
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Sudac Dubravko morao se odlučiti čiji je burger bio najbolji nakon što su se u gastro izazovu ‘Ljubav ide kroz želudac’ svojim burgerima predstavile tri amaterske kuharice

Jelena Jurić (26), Natalija Cvjetković (27) i Kristina Čebić (22) u gastro izazovu ‘Ljubav ide kroz želudac’, koji 24sata radi s Lidlom, borile su se za titulu najboljeg burgera. A u šestoj epizodi ovog serijala sudac Dubravko Miličić (39) i službeno je odlučio  - Natalija je napravila najbolji burger.

POGLEDAJTE ŠESTU EPIZODU SERIJALA 'LJUBAV IDE KROZ ŽELUDAC':

Podsjećamo, upravo ga je ona osvojila ‘vatrenim’ burgerom koji je bio začinjen ljutim feferonima. Radila je teksaški burger i njime unijela dašak Amerike u roštiljanje, a od sastojaka je, osim mesa, koristila i papar, sol, papričice, whisky, crveni luk i gljive.

Ovaj burger je toliko oduševio Dubravka da joj je htio dati i dvije ocjene deset.

Na samom kraju serijala, Dubravko je otkrio i neke svoje trikove za spravljanje savršenog burgera:

1. Zlatni četverougao za roštilj su: roštilj, vatra, meso i žene.

2. Idealno je da posoljeno meso odstoji minimalno dva sata, a bilo bi još bolje da odstoji cijelu noć.

3. Ako nemate kocke za potpalu vatre, ima jedna genijalna stvar - to je tortilja. Ako ste mislili da je to samo za jelo, netko vas je gadno nasanjkao, tvrdi Dubravko.

4. Ako želite da roštilj ima prepoznatljiv okus odnosno da bude drugačiji od ostalih, u vatru možete staviti grančicu masline.

5. Kad se burger stavi na roštilj ništa ga ne smije ometati u tom procesu. Ne smije se dirati ničime. Jedino pogledom, zaključuje Dubravko.

Šestu epizodu reality serijala 24sata 'Ljubav ide kroz želudac', koji 24sata radi s Lidlom, pogledajte na YouTube kanalu 24sata danas u 15:00 sati.

Gastro serijal gledajte na Facebook stranici 24sata, YT kanalu 24sata i 24sata.hr

POGLEDAJTE PETU EPIZODU SERIJALA 'LJUBAV IDE KROZ ŽELUDAC':

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.