Hrana 30. ožujka 2011.

Naruči zdravi ručak na Pauza.hr

Pauzahr_Zdrava_Krava_450_300
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Na specijaliziranom portalu za online naručivanje hrane - Pauza.hr osim ukusnih pizza i tjestenina moguće je pronaći i vrlo zdrava i lagana jela. Od vegetarijanskih, veganskih, ribljih jela, pa sve do osvježavajućih salata i ukusnih sendviča, a pri odabiru će ti pomoći pregledni jelovnici i komentari korisnika

Pripreme za ljeto već su krenule! Tjelovježba, unos veće količine vode, pa čak i dijeta pomoći će nam da izgubimo koji kilogram viška. No, preskakanje obroka i izbjegavanje određenih namirnica ne znači nužno da će kilogrami otići. Dapače, takav režim prehrane može nam samo naškoditi. Zato jedi redovito - manje, ali zdravije obroke.

Na specijaliziranom portalu za online naručivanje hrane - Pauza.hr osim sočnih pizza, tjestenina, jela s roštilja, moguće je pronaći i vrlo zdrava i lagana jela. Od vegetarijanskih, veganskih, ribljih jela, pa sve do osvježavajućih salata i ukusnih sendviča. Štoviše, restorani poput Vegehopa i Prasadama potpuno su posvećeni pripremi lagane hrane.

Pri odabiru će ti pomoći pregledni jelovnici, veliki izbor jela, ocjene restorana i komentari korisnika, te svakodnevne promotivne ponude. Osim na hrvatskom, tu je i verzija na engleskom jeziku, što omogućuje i strancima koji su u Hrvatskoj naručivanje hrane bez poteškoća.

Usluga portala Pauza.hr dostupna je na području Zagreba, a najbolje od svega je što su registracija i korištenje potpuno besplatni.

Naručivanje hrane putem Pauza.hr brzo je i efikasno. Kreditne kartice nisu potrebne, plati dostavljaču i uživaj.

Dobar tek!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.