Hrana 18. srpnja 2016.

Namirnice za preplanuli i odmoran look kao da si se vratila s plaže

Foto: Promo
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Mixa, stručnjak za osjetljivu kožu, udružila se s timom stručnjaka kako bi ti donijela savjete iz područja dermatologije, nutricionizma, psihologije, tjelovježbe koji će ti pomoći da na odgovarajući način brineš o svom zdravlju te zdravlju i njezi svoje kože.

 
Upoznaj Mixa stručnjake koji će podijeliti sa tobom odgovore na pitanja s kojima se najčešće susreću u praksi. Odrastanje, hormonalne promjene, zagađenje okoliša, stres, umor,nezdrave navike, loša prehrana i brojni drugi čimbenici mogu naštetiti osjetljivoj koži i uzrokovati vidljive nesavršenosti poput pojave prištića, akni, mitesera, mrlja, proširenih pora i sjaja.
 

Pripremi kožu i tijelo za sunce

 
Bliži se ljeto i potrebno je pripremiti kožu i tijelo za izlazak na sunce.To se naročito odnosi na mlade, čiji dinamičan raspored podrazumijeva cjelodnevni boravak izvan kuće, u školi, na fakultetu ili poslu te neizostavno druženje nakon svih obaveza.
 
Ako želiš saznati koje namirnice pozitivno utječu na Vaš ten tekako pripremati zdrave namirnice i kada ih konzumirati, pogledaj savjete našeg #Mixa stručnjaka, nutricionistice Irene Švende!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.