Nada Đoković iz Dubrovnika poslala nam je svoj recept za hrskavo sočnu piletinu koju je pripremila u vrećici Maggi Sočno iz pećnice i tako postala kuharica tjedna te ušla u izbor za kuharicu zime
Isprobaj Nadin recept za hrskavo sočnu piletinu!
Nada (52) radi u restoranu u Dubrovniku kao kuharica. Živi s obitelji, suprugom i kćerkom. Tijekom ljeta ima jako malo slobodnog vremena, ali se potrudi da njezina obitelj uvijek ima kvalitetan i zdrav obrok. Otkrila nam je što najradije jede zimi.
'Dobar obrok ne mora biti skup'
'Osim klasične zimske hrane, mahunarke i sarme koja ne mora uvijek biti mesna i s kiselim kupusom (odlične su s povrćem zamotane u listove kelja ili raštike). Volim sve vrste lisnatog povrća uz koje najbolje ide svježa riba i naravno maslinovo ulje. Da bi spremila dobar obrok od ribe ona ne mora biti skupa. Dobre i jeftine su srdele, inćuni, trilje, lokarde'.
'Što se tiče pripreme jela sa Maggi Sočno iz pećnice iskreno sam se oduševila. S malo mašte mogu se napraviti čuda. Najbolje od svega je da i oni koji nemaju iskustva ili ne vole kuhati mogu za čas imati ukusan i zdrav obrok bez straha od neuspjeha', objašnjava Nada.
Nagrade za najbolje zimske recepte
Svaka autorica recepta tjedna od Maggija dobiva poklon paket proizvoda Maggi Sočno iz pećnice i druge začine te poklone iznenađenja, kao i besplatnu izradu fotoknjige, dar Fototeke.
Također ulazi u izbor za kuharicu zime, kojoj će Maggi darovati poklon bon u vrijednosti 3000 kuna za kupnju pećnice u Technomaxovom dućanu u zagrebačkom shopping centru King Cross.