Hrana 17. lipnja 2016.

Samo najbolje rajčice na vašem stolu

Mutti
1/4
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Sastojci koje imate u kuhinji govore nešto o vama, vašoj strasti, vašim uspomenama i vašoj kreativnosti. Mutti rajčice nezaobilazan su dodatak recepata u talijanskim kuhinjama već više od stoljeća. Od 1899., pa sve do danas, radimo na evoluciji naših proizvoda kako bi vam na stol donijeli samo najbolje od rajčice

Kada govorimo o Mutti rajčicama, tada govorimo samo o 100% talijanskim, potpuno dozrelim rajčicama vrhunske kvalitete. Poljoprivrednici koji ih proizvode, sami prvi kušaju rajčice i na taj način provode osobnu kontrolu kvalitete proizvoda. Većina Mutti rajčica, uzgojena je u samom srcu Italije, glasovitoj dolini Emilia Romagna. Samo su pelati i cherry rajčice uzgojene na samom jugu Italije.

Misija Muttija - očuvati okus i svježinu rajčice

Naša misija u Muttiju je očuvati svježinu i okus rajčice. Tijekom putovanja od polja do tvornice sve rajčice su zaštićene, a kako bi bile spremne za preradu, prolaze stroga ispitivanja kontrole kvalitete i provjeru jesu li dosegnule optimalnu razinu zrelosti. Prilikom transporta rajčica, vodimo računa i o vremenu transporta, kako bi samo najsvježije rajčice završile na vašem stolu.

Naši proizvodi sadrže više rajčice nego bilo koji drugi – visoka koncentracija rajčice omogućava više ukusnog umaka. Kako bismo izvršili svoju misiju i na vaš stol donijeli samo najbolje rajčice, uveli smo nagradu "Pomodorino D'oro" (Zlatna rajčica) kojom nagrađujemo naše poljoprivrednike za izniman doprinos kvaliteti rajčica.

Trebate li još jedan razlog da odaberete Mutti? Ne trebate tražiti dalje od izvrsnog okusa Mutti proizvoda od rajčice. On je rezultat našeg odgovornog pristupa prirodi i naše želje da svima omogućimo zdrav život. Mutti rajčice donose veće bogatstvo okusa.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.