Sočna i kremasta povrtna musaka spremljena od najdražih ljetnih plodova. Tikvice i patlidžani slažu se u mnogo kombinacija, a upravo u povrtnoj musaki predstavljaju savršen spoj okusa koji daju kremoznost i sočnost o kakvoj si sanjala.
Patlidžani neka zamijene tijesto, a tikvice meso. Cimet će dati ukusan zaokret cijeloj priči, a ribani sir po tvom izboru zadužen je za divno rastezanje na koje nitko ne može ostati ravnodušan. Povrtnu musaku poslužite uz hrskavi tostirani kruh i sezonsku salatu od krastavaca i grčkog jogurta.
Sastojci:
- 1 manji patlidžan
- 1 tikvica
- 1 rajčica
- 2 režnja češnjaka
- 1 luk
- Maslinovo ulje
- Ribani sir
- Prstohvat cimeta
- Sol, papar
Postupak pripreme ovog jela, s kojim ne možeš pogriješiti, pročitaj na gastro.hr