Hrana Zdravi recepti 19. svibnja 2018.

Meghan Markle otkriva svoj omiljeni doručak i koje vitamine dodatno uzima

Foto: PIXSELL
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Meghan Markle otkrila je da svako jutro pije smoothie, a recept je otkrila u intervjuu za The Chalkboard u kojem je pričala i o svojim drugim zdravim navikama.

"Moj omiljeni smoothie sadrži shake od vanilije u koji dodam zdjelicu borovnica, acai bobica ii nekog drugog bobičastog voća, med  i pčelinji polen", otkrila je Markle i rekla da je davno prestala jesti brzu i nezdravu hranu, pa čak i u trenutcima kad je u velikoj gužvi.

"Umjesto nekog nezdravog snacka popijem zeleni sok, u početku nije bilo lako umjesto pizze popiti sok od zelenog povrća, ali sada mi je to sasvim u redu", objasnila je.

 | Author: Instagram/Denis Rajčić Foto: Instagram/Denis Rajčić

Osim što se Markle pridržava uravnotežene nutricionističke dijete, koristi i suplemente, među kojima su magnezij, kapi s vitaminom B 12, multivitamini i sredstva za regulaciju kortizola. Ponekad ovom miksu doda i ashwagandhu.

 

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle8) on

Magnezij je esencijalni mineral koji smiruje nervozu, opušta mišiće i prevenira napade migrene, a Merkle je prije često patila od navedenih tegoba. Vitamin B12 doprinosi ljepoti kože, boljim funkcijama mozga i sprečava pad energije. Ashwagandha je adaptogena biljka, a to znači da djeluje antistresno i potiče oporavak organizma.

Možda te zanima... Buduća princeza Meghan Markle otkriva trikove za savršenu liniju Fitness

Sastojci za smoothie

  • Porcija proteina u prahu (Markle koristi Clean Cleanse vanilla)
  • 1/2 šalice smrznutih borovnica
  • 1 čajna žlica cimeta
  • malo chia sjemenki
  • 1/2 šalice bademovog mlijeka
  • 1/2 šalice kokosove vode

Preprema: izmiksati u blenderu

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.