Hrana 27. prosinca 2011.

Kuhaj u ritmu zime!

Zima-Namirnice3
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Kuhaj u ritmu zime, šalji nam svoje originalne recepte i osvajaj vrijedne nagrade! Pripremi svoj omiljeni zdravi zimski obrok, pošalji nam svoju fotografiju s gotovim jelom i pričekaj našu odluku - možda baš ti postaneš kuharica tjedna i uđeš u izbor za kuharicu sezone

Kako sudjelovati u izboru za recept tjedna i kuharicu zime?

1. Pripremi svoj omiljeni zdravi zimski obrok koristeći di-go kvasac.

2. Fotkaj gotov obrok (ako nemaš digitalni fotoaparat, možeš upotrijebiti i fotić na mobitelu).

3. Fotkaj sebe s gotovim jelom (drži tanjur u ruci ili ga jednostavno stavi na stol, bitno je da ste oboje u kadru!).

4. Pošalji nam recept i fotografiju jela, te svoju fotografiju s jelom, svoje ime, prezime, adresu i broj telefona na e-mail: mojrecept@zdravakrava.hr 

5. Pričekaj našu odluku - ponedjeljkom objavljujemo recept tjedna i ime kuharice.

6. Sve tjedne pobjednice ulaze u konkurenciju za top-kuharicu sezone te osvajaju vrijedne nagrade... i svojih 15 minuta slave!

Svakog tjedna među pristiglim receptima stručni žiri portala zdravakrava.hr i gastro.hr bira recept tjedna te među njima na kraju sezone, zajedno s čitateljima odabire kuharicu zime.

Pročitaj uvjete sudjelovanja...

Što očekuje kuharicu tjedna?

Svaka kuharica tjedna od sponzora projekta Delimano dobit će tavu za palačinke, a sponzor Kvasac d.o.o. daruje joj kuharicu "Od kruha do kolača". Kuharicu tjedna očekuje i jednodnevni tečaj sa temom po izboru kod akademika kulinarstva Branka Ognjenovića, dok kuharica sezone dobiva petodnevni tečaj kuhanja u školi Branka Ognjenovića.

Tvrtka Pretti, generalni zastupnik Natur Compagnie za hrvatsko tržište svakoj kuharici tjedna daruje poklon pakete Natur Compagnie vrhunskih proizvoda s ekološkim certifikatom koji se sastoji od kocke za juhu od povrća, instant juhe od krumpira i poriluka, instat juhe od gljiva, instat juhe od povrća, rižinog burgera Thai rižin burger India, wok rezanaca Asia krem juhe sa šampinjonima, krem juhe sa začinskim biljem i Natur Compagnie šalicu.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.