Hrana Zdravi recepti 17. siječnja 2018.

Kreće radionica prehrane koja je zaludjela Hrvate: PALEO / LCHF KUŽINA

Foto: PR
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Zabavno - edukativna radionica PALEO LCHF KUŽINA će se održati u subotu 27.siječnja 2018. u prostorijama Enzite Heksagon na Zagrebačkom velesajmu u trajanju od 10,00 do 15,00 h. Prijavi se već danas!

O čemu se radi?

Za gostovanja nutricionistice Anite Šupe kod komičarke Marijane Perinić na zabavnom talk- showu „ Ženska priča“, između ove dvije Šibenke se rodila ljubav na prvi pogled i obostrana želja za suradnjom.

Kako su ulaznice za Žensku priču planule u rekordnom roku, dvije svestrane Šibenke su show čak morale reprizirati, nakon čega su i odlučile publici dati ono što ih i traže, a to je PALEO LCHF KUŽINA, radionica zdrave prehrane, uz puno kužinavanja  te još više smijanja.

Tako je rođena ideja za pokretanjem zajedničkog projekta na kojem će sudionici moći čuti sve o prehrani koja je zaludjela Hrvate, i to kroz ugodan i zabavan razgovor, da bi potom i sami sudjelovali u pripremi raznih jela po unaprijed dogovorenim jelovnicima. 

Primat će se maksimalno 28 sudionika. Prijave i sve informacije na: paleolchf.kuzina@gmail.com ili 091/552-0611.

 | Author: PR Foto: PR

 | Author: PR Foto: PR  | Author: PR Foto: PR

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.