Hrana 22. listopada 2012.

Kako je bilo na degustaciji probiotika?

Probiotik-Video
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Donosimo ti video sa degustacije probiotika koju je organizirao portal Zdrava Krava u listopadu, mjesecu hrane. Na degustaciji stručna komisija je ocijenila svih 10 probiotika s okusom, a zbrajanjem njihovih ocjena, odlučilo se kojih tri probiotika odlazi u sljedeći krug na glasanje čitatelja portala

Kako izgleda izbor probiotika s okusom?

Redakcija Zdrave Krave nominirala je ukupno 10 probiotika s okusom, a pri odabiru vodili su se kriterijima prepoznatljivosti, dostupnosti i emotivnog doživljaja ambalaže. U drugom krugu izbora, 16. listopada stručna komisija je degustirala i ocijenila svih 10 probiotika s okusom, a zbrajanjem njihovih ocjena, odlučilo se kojih tri probiotika odlazi u sljedeći krug na glasanje čitatelja portala. Članovi stručne komisije koji su degustirali i ocijenili čokolade su: liječnik prof. dr. sc. Željko Krznarić, nutricionistica Darija, Vranešić Bender, Vitaminoteka, direktorica Hrvatskog festivala hrane i vina Đurđica Protić, direktor kreativne agencije Nukleus Neven Dubravčić, Zoran Bašić iz Hrvatske mljekarske udruge, novinarka Večernjeg lista Tanja Božić.

'Zdrava Krava izborom probiotika s okusom nastavlja ciklus izbora najnamirnica, tako smo ove godine u veljači izabrali Najčokoladu Zdrave Krave, a sada je na redu probiotik s okusom. Cilj nam je podići svjesnost o konzumiranju kvalitetnih namirnica stoga smo okupili stručni žiri iz različitih branši, smatram da ćemo tako dobiti zaista relevantne ocjene koje će pokazati koji je najbolji probiotik. U drugom krugu izbora svoj glas će dati i naši čitatelji, a na taj način je ravnopravno zastupljen glas struke i publike', rekla je glavna urednica portala Jasna Duspara.

Probiotici koji su prema kriterijima struke ušli u izbor top 3, natječu se za titulu ''Najprobiotik s okusom'' koji preporučuje Zdrava Krava. Dakle, konačna odluka je na čitateljima portala Zdrava Krava.

Klikni i daj svoj glas za omiljeni probiotik s okusom!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.