Hrana 10. listopada 2012.

Zdrava Krava bira probiotik s okusom!

Zkclanak
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Povodom Svjetskog dana hrane, koji se obilježava 16. listopada, redakcija Zdrave Krave organizira izbor najboljeg probiotika s okusom prema glasovima čitatelja i ocjenama stručnih suradnika portala. Cilj izbora je osvijestiti važnost o redovitom konzumiranju probiotika koji povoljno utječu na zdravlje i vitalnost. Čitaj dalje i otkrij kako će se odvijati izbor tijekom cijelog listopada

U izboru probiotika s okusom koji preporučuje Zdrava Krava sudjeluju članovi stručne komisije i čitatelji portala.

Izbor će se odvijati u tri kruga:

  1. Redakcija Zdrave Krave nominirat će ukupno 10 probiotika s okusom,  prema kriterijima prepoznatljivosti, dostupnosti i emotivnog doživljaja. 
  2. U drugom krugu izbora, 16. listopada stručna komisija će degustirati i ocijeniti svih 10 probiotika s okusom, a zbrajanjem njihovih ocjena, odlučit će se kojih tri probiotika ide u sljedeći krug na glasanje čitatelja portala.
  3. Probiotici koji su prema kriterijima struke ušli u izbor top 3, natječu se za Najprobiotik koji preporučuje Zdrava Krava. Dakle, konačna odluka je na čitateljima portala Zdrava Krava.

Stručna komisija će probiotike ocjenjivati prema sljedećim kriterijima:

  • organoleptičke karakteristike (okus, aroma, tekstura, miris)
  • nutritivne i zdravstvene karakteristike
  • vizualni&emotivni doživljaj

U razdoblju od 19. listopada do 1. studenog i ti ćeš moći sudjelovati u našem izboru i dati svoj glas za najbolji probiotik!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.