Hrana 28. studenoga 2014.

Intolerancija na hranu-saveznik debljine

Anti-Uspr
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Kako bi Krono nutritivni način prehrane po metodi dr. Gifing dao najbolje rezultate, potrebno je obaviti testiranje intolerancije na hranu. To podrazumijeva precizno ispitivanje osjetljivosti organizma prema namirnicama, s idejom da odredimo koja se namirnica može iskoristiti za stvaranje energije na staničnoj razini bez štetnih ostataka, a koje namirnice treba izbjegavati

Organizam započinje redukciju

U praksi suvremene Anti Aging medicine (po novoj nomenklaturi – New Age medicine), najčešće se primjenjuje neki od biorezonantnih testova određivanja netolerancije na hranu, a ne testiranje iz krvi, po krvnim grupama, jer se zahtijeva daleko individualniji pristup. Najpoznatiji i veoma tražen je MORA biorezonantni test, a mi ga u Anti Age Centru Zagreb obavljamo na aparatu MORA Super. Način djelovanja ovog aparata je osmišljen i dizajniran najpouzdanijem svjetskom proizvođaču Pacemakera, lidera u proučavanju biopotencijala organizma.

Nije dovoljno biti umjeren i jesti pomalo od svega i vjerovati da ćemo biti vitalni, zdravi i dugovječni. Naprotiv, dokazano je da možemo jesti i veće količine određene hrane, ali samo u vrijeme kad naš organizam tu hranu lako probavlja i bogato koristi. Nakon nekog vremena, sam organizam započinje redukciju, tako da u programu Krono prehrane po metodi dr Gifing ne postoji takozvano prejedanje. Uvijek ćemo pojesti onoliko hrane koliko nam treba u tom određenom dobu dana.

Ne treba se bojati količine hrane koju jedemo, ako je jedemo u pravo vrijeme i u pravilnoj kombinaciji! Krono prehrana dr. Gifing upućuje na prvi korak prema cilju pravilne primjene krono nutritivnog načela - smirivanje aktivnosti gušterače, kako bi se inzulinska aktivnost normalizirala pa je preporuka najmanje dva do četiri tjedna (a poželjno je i dulje) iz prehrane isključiti sve vrste šećera (kolači, keks, čokolade, voće i dr).

Bez gladovanja do idealne težine

Zbog toga što mlijeko u želucu pravi kvržice, zvane kazeinati, koje sprječavaju resorpciju mnogih minerala, mlijeko se svakako isključuje iz prehrane za sva vremena, ali i ostali mliječni proizvodi na samom početku programa, osobito tekući jogurt, tvrdi sirevi, kao i sve vrste oštrih alkoholnih pića.

Anti age Centar Zagreb, kroz Krono prehranu po metodi dr. Gifing, uči kako jednostavno i bez gladovanja postići idealno zdravlje i težinu.

Anti Age Centar Zagreb
Petrova 60
Tel: 01 2314 118
Mob: 098 356 049, 091 1980 000
www.antiagecentar.com
info@antiagecentar.com

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.