Hrana 24. prosinca 2021.

Gullón Digestive - tradicionalni keks sa stoljetnom tradicijom

Foto: Gullón Digestive keksi
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Gullón Digestive keksi sinonim su za kvalitetu i nude apsolutni užitak svima koji uživaju u ovom tradicionalnom keksu. Stoljetna tradicija proizvodnje i sjajna receptura svrstava Gullón među vodeće proizvođače najfinijih digestiva, ali i raznih vrsta keksi, na svijetu. U liniji Digestive, od sada dostupnoj i u hrvatskim trgovinama, dostupni su – Classic, Choco, Gluten Free i Sugar Free digestive keksi, kako bi u njima uživali i oni koji paze na svoju prehranu. 

Popularni keksi, prepoznati diljem svijeta po svojoj izvanrednoj kvaliteti, okusu i tradiciji – Gullón, od sada su dostupni u hrvatskim trgovinama. Više od stoljeća pitoreskni španjolski gradić Aguilar de Campoo miriše po najfinijim čajnim pecivima, digestive keksima, vaflima za napolitanke i drugim slasticama kojima je teško odoljeti, a koji se dostavljaju u više od pedeset zemalja svijeta. Taman za blagdane,  Gullón je u hrvatske trgovine poslao ukusne, nutritivno uravnotežene i prhke kekse iz Digestive linije kako bi uživali u pripremi slastica ili grickanju keksi uz tople napitke. Gullón Digestive keksi dolaze u tri oblika – Classic i Classic Choko te Gluten Free i Sugar Free, a prava su poslastica jer su napravljeni od cjelovitog pšeničnog brašna, bogati su vlaknima i sadrže visokokvalitetno suncokretovo ulje, stoga su bogati i oleinskom kiselinom. Jednostavno, Gullón Digestive keksi su poslastica u kojoj se uživa bez grižnje savjesti.

 | Author: Gullón Digestive keksi Foto: Gullón Digestive keksi

DIGESTIVE CLASSIC 

U prhkim i ukusnim Gullón Digestive Classic keksima uživat će cijela obitelj. Sastoje se od cjelovitog pšeničnog brašna i suncokretovog ulja s visokim udjelom oleinske kiseline. Idealni su za zasladiti se uz šalicu kave ili čaja ili kao nezaobilazan sastojak za pripremu slastica, poput tradicionalnog Cheesecakea.

 | Author: Gullón Digestive keksi Foto: Gullón Digestive keksi

DIGESTIVE CHOCO

Digestive Choco keksi od cjelovitog pšeničnog brašna preliveni su mliječnom čokoladom pa su visoko na popisu omiljenih, zdravih slastica za djecu i sportaše. Digestive keksi s mliječnom čokoladom osiguravaju obilje dijetalnih vlakana u svakodnevnoj prehrani.

 | Author: Gullón Digestive keksi Foto: Gullón Digestive keksi

DIGESTIVE GLUTEN FREE

Mirisni, hrskavi i savršeno ukusni keksi bez glutena, napravljeni su od kukuruza. Ne sadrže mlijeko i mliječne proteine, jaja i orašaste plodove, preporučuju se i vegetarijancima te im je teško odoljeti nakon prvog zalogaja. Bogati su oleinskom kiselinom jer se i u njihovoj pripremi koristi visokokvalitetno suncokretovo ulje. Zavodljivo se tope u ustima, ali i izvrsno pristaju u razne slastice. 

 | Author: Gullón Digestive keksi Foto: Gullón Digestive keksi

DIGESTIVE SUGAR FREE

Savršeno ukusni Digestive Sugar Free keksi bogati kvalitetnim sastojcima, poput vlakana i oleinske kiseline, pružit će beskompromisno slatke trenutke u kojima ćete uživati svim osjetilima. Ne sadrže dodani šećer niti fruktozno-glukozne sirupe.
Prhke i neodoljive Gullón Digestive kekse možete pronaći u Konzumu, Bipi, Plodinama, Sparu, Kauflandu, Tommy prodavaonicama, Bela drogerijama i Crodux pumpama.

 | Author: Gullón Digestive keksi Foto: Gullón Digestive keksi