Hrana 03. svibnja 2013.

Dodjela diploma ''Najmuesli s voćem''

Dojjela
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Završen je izbor ''Najboljih hrskavih muesli sa suhim voćem 2013'' prema kriteriju čitatelja i stručnih suradnika portala Zdrava Krava. Dodjelom priznanja istaknuti su proizvodi, koji se prema zadanim karakteristikama, izdvajaju kao najbolji u svojoj kategoriji. Pogledaj video i saznaj kako je bilo na dodjeli diploma

Zdrav i nutritivno vrijedan doručak iznimno je bitan za dobar početak dana i punjenje tijela energijom. Visok udio vlakana, bogatstvo prirodno sadržanih vitamina, malo masnoća i složeni ugljikohidrati čine kvalitetne žitne pahuljice idealnim odabirom za doručak. Cilj izbora 'Najmuesli 2013.' je osvijestiti važnost odabira prehrambeno vrijednih žitarica, koje su i prema anketi o doručku, koju je portal Zdrava Krava proveo u suradnji s Ministarstvom zdravlja u studenom 2012., omiljeni izbor za doručak kod svih dobnih skupina.

Kako je izgledao izbor?

Redakcija Zdrave Krave nominirala je ukupno 7 mueslija sa suhim voćem, a pri odabiru smo se vodili kriterijima prepoznatljivosti, dostupnosti i emotivnog doživljaja. Svih 7  mueslija su degustirali i ocijenili članovi naše stručne komisije, a bodovali su okus, miris, aromu, nutritivne i zdravstvene vrijednosti, emotivni doživljaj i vizualni dojam ambalaže. Članovi stručne komisije koji su degustirali i ocijenili mueslije: dr. sc. Lea Pollak, nutricionistica i direktorica Vitaminoteke dr. sc. Darija Vranešić Bender, direktor kreativne agencije Nukleus Neven Dubravčić i kulinarski stručnjak Robert Ripli.

Muesliji koji su prema kriterijima struke ušli u izbor top 3, išli su na glasanje čitatelja i natjecali su se za Najmuesli sa suhim voćem koje preporučuje Zdrava Krava. Prisjeti se kako je bilo na degustaciji...

Čitatelji su dali svoje glasove za tri mueslija sa suhim voćem:

  • Master Crumble hrskavi muesli sa sušenim voćem (71 posto)
  • Podravka Provita crunchy muesli bobičasto voće (16 posto)
  • Familia fit crisp voćni muesli (13 posto)

Pogledaj rezultate glasanja čitatelja.

Više pročitaj u specijalu, a kako je protekla dodjela diploma i što su rekle Lana Jugo, voditeljica odnosa s javnošću iz Lidla i Marinka Akrap, direktorica Korporativnih komunikacija Podravke prilikom preuzimanja priznanja pogledaj u video prilogu.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.