Hrana 19. siječnja 2015.

Bebimil za vesele trenutke s bebom

Fotka_Za_Zk
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Tvoja je beba konačno u tvom naručju. Ljubav koju osjećaš je čudesna i jedino što želiš je zaštititi maleno biće. Dojenjem, svojem djetetu na najprirodniji način pružaš ono što mu je najpotrebnije - hranu, ljubav i sigurnost. No, postoje situacije kad majka nije u mogućnosti dojiti. Tada je važno izabrati mliječni pripravak koji na najkvalitetniji način može zadovoljiti prehrambene potrebe dojenčeta

Majke vjeruju Bebimilu

Bebimil je vodeće mlijeko za dojenčad u Hrvatskoj već preko 30 godina. To znači da su mnoge majke poklonile svoje povjerenje upravo Bebimilu te da su generacije mališana rasle uz Bebimil koji je proizveden s puno odgovornosti, pažnje i uz vrhunsku kontrolu.

Tim Bebimila čine stručni suradnici nutricionisti, koji svakodnevno prate propise i regulative vezane uz proizvodnju mliječne hrane te sve važno za pravilan razvoj i rast djece. Ujedno su svojim savjetima dostupni roditeljima koji imaju nedoumice i poteškoće s hranjenjem ili žele informaciju vezanu uz mliječnu hranu Bebimil.

Pristup savjetovalištu Bebimila

Našem Bebimil savjetovalištu možeš pristupiti telefonski ili online putem Bebimil web stranice i Bebimil facebook stranice. Ono što svojim sadržajima želimo dodatno pružiti najmanjima i njihovim roditeljima, jest ono što mladu obitelj čini sretnom, a to su igra, maženje i zajednički trenuci. Zato te pozivamo da posjetiš našu Bebimil web stranicu i Bebimil facebook stranicu i pronađeš ono što te zanima, a što će tvoje roditeljstvo i odrastanje tvog najdražeg učiniti ljepšim i bezbrižnijim.

Važno nam je biti uz tebe. Tvoj Bebimil.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.