Hrana 10. listopada 2012.

Aktiviraj probavu uz Vitaktiv!

3D-Flasa_Jabukam_1
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

VITAKTIV, ukusni probiotički napitak dodatno obogaćen vlaknima, Vindija je proizvela kako bi svojim cijenjenim kupcima ponudila namirnicu koja u potpunosti zadovoljava potrebu modernog čovjeka za pravilnijom prehranom i održavanjem vitalnosti organizma

Lagani okus, svježina i prirodnost glavne su kvalitete Vitaktiva, Vindijina funkcionalnog napitka, a «prijateljske» probiotičke bakterije (Lactobacillus acidophilus i Bifidobacterium) u njegovu sastavu pozitivno djeluju na cijeli probavni sustav. Te uistinu korisne bakterije stvaraju nepovoljne uvjete za rast patogenih mikroorganizama te pomažu organizmu da iz hrane dobije sve važne hranjive tvari i energiju, a odgovorne su i za sintezu vitamina K i nekih vitamina B skupine.

Vrijednost probiotičkih proizvoda očituje se u njihovim važnim zdravstvenim funkcijama, kao što su: poboljšavanje imunološke funkcije, prevencija karcinoma kolona te liječenje i prevencija probavnih smetnji.

Funkcionalni probiotički napitak Vitaktiv s okusom brusnice i jabuke omiljeno je izdanje ovog vrijednog pripadnika Vindijina mliječnog asortimana. Njegova iznimna popularnost kod svih uzrasta proizlazi iz laganog okusa i svježine koja održava tijelo budnim i vitalnim.

Vitaktiv brusnica – jabuka dolazi u modernom pakiranju, PET bočici od 200 grama, čiji atraktivan dizajn dodatno naglašava sve vrijedne značajke toga prirodnog osvježenja.

Osim izvrsnog spoja brusnice i jabuke, Vitaktiv je dostupan i u osvježujućem natur izdanju te originalnom voćnom okusu od višnje.

Vitaktiv – oživi prirodu!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.