Hrana 23. listopada 2014.

Novi Gastro.hr - više od recepta

Gastro-Uspr
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Novi Gastro.hr prati moderan i čisti dizajn, potpuno prilagođen korisnicima za što ugodnije i preglednije korištenje. Prva veća promjena na portalu Gastro.hr dogodila se 2012. godine kada se naslovnica malo 'pročistila', tražilica unaprijedila kako bi korisnici brže pronašli što traže, upogonjen je community kako bi svako korisničko iskustvo korištenja portala bilo što lakše i ugodnije. Sada je napravljena stepenica 'više'. Dobro, ipak malo više njih. Promijenjeno je sve. Počevši od glavnih boja, kompletnog dizajna te na kraju cjelokupnog korisničkog iskustva

Napredna tražilica recepata

Dodane su nove funkcije i alati, stare su unaprijeđene. Osim napredne tražilice recepata, gdje se pretraga može razvrstati do najsitnijih sastojaka, tu su u svakom receptu iskazane i nutritivne vrijednosti po porciji, kako bi korisnici znali koliko kalorija unose u svoj organizam. Uz to, može se planirati petodnevni ili sedmodnevni meni s planerom obroka. Možeš odabrati kombinaciju željenih obroka, vremena pripreme te želiš li uključiti recepte specifičnih načina pripreme.

Za sve one koji su imali problema s korištenjem nekog komada mesa i nisu znali što s njime, sada se mogu poslužiti novim alatom - mesnim vodičem i postati ekspertom u pripremi bilo kojeg komada. Uz to, pored objašnjenja za što služi određeni dio, tu su i recepti kako bi ih odmah mogli i isprobati. Korištenjem portala Gastro.hr želimo korisnicima približiti strast prema hrani, gastronomiji općenito.

Zajednica zaljubljenika u hranu

Hrana nije samo slijepo iščitavanje recepta. Gastro.hr nisu samo recepti. On je puno više od toga. On je zajednica zaljubljenika u hranu, zaljubljenika u istraživanje, isprobavanje, dodavanje i oduzimanje sastojaka. On je zajednica vrhunskih gastro chefova i gastro blogera. On je zajednica potpunih amatera koji će jednog dana postati kulinarske zvijezde uz malo volje i puno želje. Kuhaj, isprobavaj, igraj se sa sastojcima. Pročitaj recept, ali napravi svoju verziju tog jela i podijeli to s nama. Podijeli to s gastro zajednicom. Guštaj u kuhanju i hrani. Ipak je ljubav prema hrani puno više od recepta.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.