Eko Eko dom 05. srpnja 2017.

Postani naš eko junak i osvoji električni bicikl!

Foto: Zdrava Krava
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U suradnji s HEP-om, portal Zdrava Krava je pokrenuo akciju "30 dana eko junaka". Zemlja je naš zajednički dom, a briga za nju odgovornost svakog od nas. Pokaži nam kako brineš za naš planet - ispričaj nam svoju eko priču i osvoji električni bicikl!

Naš Eko Junak koji je osvojio električni bicikl je Mirko Martinović. Čestitamo sretnom dobitniku!

Od korištenja platnenih vrećica preko odvajanja otpada do korištenja javnog prijevoza i bicikla - sve su to načini na koje možeš pokazati poštovanje i ljubav prema okolišu.

“Čuvajmo Zemlju i prirodu na njoj jer ih nismo naslijedili od svojih djedova i očeva, nego smo ih posudili od svojih potomaka”, rekao je indijanski poglavica Bik Koji Sjedi. Samo odgovornim ponašanjem prema okolišu možemo ga sačuvati za nadolazeće generacije. Pitaš se kako? Bez brige, inspiraciju će ti svakog dana pružiti Zdrava Krava.

30 dana eko junaka

Kroz 30 dana eko akcije ispuni 30 zadataka, preuzmi brigu za svoju planetu i bolju budućnost te postani eko junakom.

Kako?

  1. Posjeti microsite ekojunak.24sata.hr.
  2. Pročitaj i iskoristi dnevni savjet.
  3. Unesi svoje podatke i priču kako vodiš brigu o očuvanju okoliša.
  4. Pošalji priču prijateljima i obitelji.
  5. Podijeli svoju priču na društvenim mrežama.
  6. Osvajaj nagrade!


Podijeli svoju priču kako vodiš brigu o očuvanju okoliša do 1.rujna jer najbolju priču nagrađujemo električnim biciklom. Postani našim eko junakom!

Štedi energiju, čuvaj prirodu. HEP - Više od struje!

 | Author:

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Avatar DanijelaVukov
      DanijelaVukov

      Na koji način će se odlučiti koja priča je najbolja? Lp

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.