Eko Prirodom do zdravlja 24. veljače 2018.

Od hrane do šminke: Darujemo 10 poklon paketa iz dm-a!

Foto: Zdrava Krava
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Zdrava krava i dm vrećom poklona nagrađuju deset sretnih dobitnika koji će nam preko Instagrama Zdrave Krave pokazati svoje zdrave navike.

Pravila su jednostavna

Kako bi osvojio ili osvojila vrijedne nagrade koje uključuju proizvode za pripremu zdravih recepata i prirodnu kozmetiku, trebaš nam pokazati svoje zdrave životne navike u jednoj slici/postu na Instagramu. Pravila pročitaj ovdje.

Uslikaj pripremu ili rezultat svog najdražeg zdravog jela ili se našminkaj prirodnom kozmetikom, uslikaj se, objavi na svom Instagram profilu, zaprati Zdravu Kravu na Instagramu i u opisu slike stavi tagove #zdravakrava i #mojapromjenauzdm, fino se opusti i čekaj svoju nagradu.

Možda te zanima... Redakcija testira: Koliko su ekološka sredstva učinkovita protiv kamenca Eko

Što se krije u ovom moćnom poklonu?

Sastav dm-ove torbe oduševit će svakog ljubitelja zdravih recepata jer će deset najsretnijih dobiti integralno brašno od pira, chia sjemenke, kakao u prahu i bourbon vanilin šećer. Radi se o proizvodima dmBio linije iz ekološkog uzgoja.

Pored ovih slasnih proizvoda, dobitnike očekuju i proizvodi iz dm-ove linije prirodne kozmetike alverde: kremasti ruž za usne Luminous Coral, sprej za fiksiranje šminke, prirodno sjenilo za oči i gel za tuširanje.

Možda te zanima... Video recenzija: Prirodna maskara i ruž na testu redakcije Ljepota i relax

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.