Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Super zvuči i ako je stvarno tako dobar svi bi ga trebali piti. Pogotovo mi se sviđa onaj dio - pojačava koncentraciju. Nikada nisam pila takve proizvode i baš me zanima je li oni stvarno mogu tako djelovati. U slučaju
…prikaži još!aju da ga ja dobijem svaki dan ću vas obavještavati jesam li se lakše koncentrirala na svoj posao ili ne. Lijep pozdrav svima!
Dugovječnost,hm!Ako je to život bez nekih velikih tegoba,potpisujem!Bolujem od multiple skleroze i svaka pomoć za jačanje imuniteta,bolju koncentraciju,suzbijanje umora je dobrodošla.Ako me uz sve to još i proljepša nitko sretniji od mene;))
E, upravo sam bila u šetnji sa prijateljicom. Šećemo svaki dan i stalno kukamo kako namamo snage. Ponekad trčimo, ali to je kratko, jer opet namamo snage. Bile bi mi sretne kada bi mogle stalno trčati kako nam se ne
…prikaži još!e ne bi babe u selu rugale
kako "nemamo šta raditi pa se šetamo. Užas je
živjeti na selu, ali voljele mi imati puno snage,
otrčati naš krug, pa neka "babe pričaju".
Imam niski tlak, željezo u tragovima, imunitet na južnoj polutci, a o seksualnom životu da i ne govorim... Bilo bi lijepo biti aktivan u svim pogledima, a već sam i zaboravila kako to izgleda kad nisi umoran. Zato pomozite, molim
…prikaži još!im Vas! Moj će Vam muž biti veoma zahvalan!
P. S. Ako on primjeti razliku, mogu Vam bez problema biti živi dokaz uspjeha u kampanjama!
HVALA VAM!!!!
Zimski eliksir za snagu i zdravlje
Komentari 48
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.