Komentari 48

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    marexx
    Super zvuči i ako je stvarno tako dobar svi bi ga trebali piti. Pogotovo mi se sviđa onaj dio - pojačava koncentraciju. Nikada nisam pila takve proizvode i baš me zanima je li oni stvarno mogu tako djelovati. U slučaju …prikaži još!
    ninanena
    Dugovječnost,hm!Ako je to život bez nekih velikih tegoba,potpisujem!Bolujem od multiple skleroze i svaka pomoć za jačanje imuniteta,bolju koncentraciju,suzbijanje umora je dobrodošla.Ako me uz sve to još i proljepša nitko sretniji od mene;))
  • Default avatar -
    kksandra
    Ja bi. Zašto? Zato što prijatelji misle da sam medvjed - naime spavam zimski san.
  • Default avatar -
    doroteica
    E, upravo sam bila u šetnji sa prijateljicom. Šećemo svaki dan i stalno kukamo kako namamo snage. Ponekad trčimo, ali to je kratko, jer opet namamo snage. Bile bi mi sretne kada bi mogle stalno trčati kako nam se ne …prikaži još!
  • Default avatar -
    BeatrixKiddo
    Imam niski tlak, željezo u tragovima, imunitet na južnoj polutci, a o seksualnom životu da i ne govorim... Bilo bi lijepo biti aktivan u svim pogledima, a već sam i zaboravila kako to izgleda kad nisi umoran. Zato pomozite, molim …prikaži još!
  • Default avatar -
    tara77
    Žena sam u najboljim godinama. Umjesto da prštim od zdravlja ja cijelu zimu zabavljam svoj krevet i liječim se!!
  • Default avatar -
    zebra
    Pošto dan traje samo 24h,treba mi dodatne energije da u tom periodu još nešto napravim.
  • Default avatar -
    iskra000
    moja mala curica od kada je krenula u jaslice ne prestaje biti prehlađena i balava, pa mislim da bi nam dobro došlo malo imuniteta da nam poboljša..
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.