Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Opa! I ja bi "snagu, ljepotu i dugovječnost". Posebno bi mi dobro došla poboljšana koncentracija, s obzirom da već neko vrijeme muku mučim s diplomskim radom. Tako da svakako mene razveselite ovim divnim poklončićem. Evo obećajem da neću sve za
…prikaži još! sebe zadržani, podjelit ću mnogobrojnim članovima svoje obitelji. Unaprijed hvala ;o)
Zašto baš ja? Prva stvar zašto pišem komentar je riječ biljni. Ta riječ mi daje neku sigurnost. Nisam savršenog zdravlja, svako malo neke prehlade me hvataju, ako nije prehlada, onda se nađe nešto drugo. Ako će mi taj “eliksir” omogućiti
…prikaži još!ti zdravlje, zašto ga ne isprobati! Nije me stra(t)h uz tolike pohvale.:))
Čim sam pročitala riječ dugovječnost,zatim zdravlje odmah sam znala da je to sirup za mene! Usto, alergična sam na konzervanse, pa još jedan dodatni razlog zašto bih baš ja trebala osvojiti ovaj poklon paket! Obožavam sve što je prirodno ,osobito
…prikaži još!to napitke.
Mislim da bi bio red da Zdrava Krava konačno i meni nešta pokloni pošto ju stalno čitam, još od samog njezinog početka. Negdje sam se na početku njezinog postojanja odmah i registrirala, igram se stalno s njom, ali nikada nište ne dobim. Pa mislim da bi ovaj poklon paket bio idealan da mi Zdrava Krava pokaže da ipak zna da i ja ovdje postojim! Hvala! :)
"Eliksir dugovječnosti i još prirodno nema boljeg opisa za sirup Strath.Ja sam već u nekim srednjim godinama i moja koncentracija i izdržljivost slabe, a to mi je jako bitno jer imam još puno posla i zadataka u životu, i čuvati
…prikaži još!i se za svoje troje djece kojima sam najviše potrebna.A djeci bi itekako pomogao sirup Strath u njihovom razvoju i štitio bi ih od bolesti koje je nažalost sve više u zadnje vrijeme.
Pošto već 10-ak dana šmrcam, kišem, kašljem, podhitno mi nešto treba za podizanje imuniteta. Grlo me užasno boli, pa tablete ne mogu gutati, jedino bi mi STRAITH sirup pomogao kojeg bih mogla popiti bez problema. Mali plišani medvjedić svojim krznom
…prikaži još!m bi me grijao cijelu noć, a jutro bih zasladila finim marmeladicama namazanim na friško pečene palačinke! mljaac... :))
Davne 1948. godine dogodile su se mnoge važne stvari; osnovana je World Health Organization, usvojena Decleration of Human Rights, rođena je meni najdraža osoba na svijutu moj tata, dr. Walter Strathmayer izumio je napitak zvan švicarski eliksir dugovječnosti. Od tada
…prikaži još! Od tada je prošlo mnogo godina, dobrih i loših, prošli smo dugim putovima života, usput se izgubilo mnogo toga, sad sve je manje zdravlja, snage i koncentracije, zato za svoje najdraže želim najbolje 100% prirodno, Strath sirup, i ciiiiiijeli Strath zimski poklon iznenađenja, da dugo pamtimo dobre trenutke, nađemo snagu i izdržljivost da još dugo stvaramo nove sretne uspomene i zajedno uživamo u sretnim slatkim trenutcima.
Mi smo pravi kandidati za ovaj sirup, jer nam glavu jedva drži trup. Dani su kratki i sunca nema, pa nam se stalno pomalo drijema. Zima je ovdje, proljeće tek na vidiku, a naš imunitet ne daje lijepu sliku. Kad
…prikaži još!Kad počnemo piti dugovječnosti eliksir, u našoj kući zavladat će mir.
Svatko će imati zanimaciju svoju,aure će nam reflektirati pozitivnu boju.
Više nećemo jesti ni puru ni prasca, jer ćemo snagu crpiti iz- kvasca.
Poklonite nama ovaj poklon paket i bit ćemo spremni osvojiti svijet.
Najljepše hvala dr.Strathmeyeru na otkriću i ovom švicarskom piću.
Svoje zasluge, jedan veliki dio imaju i trgovine bio&bio,
a najbolja od svih i jedina stranica prava je naša Zdrava Krava.
a rastu li od ovoga krila ili ćemo se morati zadovoljiti statusom Highlander-a? :-) (moja malenkost i još poneki Highlander-čić u budućnosti, pošto ću imati više vremena za produkciju :-))
Evo reći ću vam nešto, zašto Strath djeluje vješto. Kada dođu hladne zime,on nam nudi vitamine, Kad nam stignu prehlade,med tada riješava sve. Umor,stres i prehlade mene zaobilaze. Priroda nam daje te biljne trave,razne minerale za sveopće zdravlje i za
…prikaži još!je i za dijabetičare.
100 % prirodan sirup je taj,
stresu i umoru kaže goodbye!
Sok od naranče još sadrži on,
eliksir je mladosti za imunitet radosti.
Otkriće je pravo biljni sirup taj,
tegobama zimskim došao je kraj!
Lijep pozdrav ! Inače sam zdrava osoba mislim fizički ali psihički mi ne pomaže ni normabel ni feravin željan raditi željan života ali psiha mi to ne dozvoljava molim Vas za pomoć bio bih Vam neizmjerno zahvalan !
Čujte, lijepa sam pa stalno navaljuju na mene, a onda mi treba izdržljivosti i koncentracije da ih odbijem. :) Zapravo sam mama dvoje klinca i kako sam već mjesecima doma, zaista mi treba strpljenja i izdržljivosti da se ne pretvorim
…prikaži još!m u zlu vješticu iz Ivice i Marice...a nekako više vjerujem u ovakve prirodne pripravke od šaenih tabletica koje mi se smiješe :)
Eliksir!Mislim da mi to treba ovo cijelo vrijeme sam prehlađena i grlo me užasnol boli trako da mi treba nešto što će mi dati energiju da obavljam kućanske poslove!<3<3<3
Kažu da je smijeh pola zdravlja.
Ja se često smijem i muž mi uvijek govori kako ću živjeti 100 godina! Na što se ja nasmijem i odgovorim: "Živi bili pa vidjeli ... " uz Vašu pomoć i dugovječnog Stratha možda i vidimo hahah
Ružna sam ko Severina u mladim danima, ali nemam novca za operacije i tretmane razne, pa mi ovaj eliksir ulijeva nadu da bih i ja jednog dana mogla procvjetati. Od "sramote" ne izlazim iz kuće i skrivam se iza tastature
…prikaži još! svog jedinog prijatelja PC-a (stavljam samo inicijale jer i njega je sram što se druži sa mnom i ne bi volio da to itko sazna), a predmnijevam da bi mi ovaj "eliksir ljepote" pomogao da procvjetam baš u pravo vrijeme, u proljeće kad i svo drugo cvijeće, i da napokon izađem u život i upijem malo sunca i proljetnih mirisa, da prestanem vegetirati i počnem šarmirati.
Medeka ću pokloniti svojoj nećakinjici, koja je upravo u "zločestoj fazi", u sukobu sa svime i svima - možda ju medvjedić transformira u nježno i umiljato biće kakvo je donedavno bila.
Ovaj eliksir koristila sam već pred par godina nakon što sam izvadila krajnike, tad mi je krvna slika, a pogotovo željezo, bila jako loša. Po preporuci počela sam uzimati ovaj eliksir i za manje od mjesec dana slika se tolko
…prikaži još! popravila, a ja sam bila "ko nova" i tako puna energije!! Stvarno odličan biljni pripravak i razmišljam da ga sad opet uzmem, da malo "živnem" nakon ovog zimskog sivila i monotonije!!! Preporučujem ga iskreno svima!!
Zimski eliksir za snagu i zdravlje
Komentari 48
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.