Komentari 48

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    ivanak1
    Opa! I ja bi "snagu, ljepotu i dugovječnost". Posebno bi mi dobro došla poboljšana koncentracija, s obzirom da već neko vrijeme muku mučim s diplomskim radom. Tako da svakako mene razveselite ovim divnim poklončićem. Evo obećajem da neću sve za …prikaži još!
  • Default avatar -
    natasa85
    Zašto baš ja? Prva stvar zašto pišem komentar je riječ biljni. Ta riječ mi daje neku sigurnost. Nisam savršenog zdravlja, svako malo neke prehlade me hvataju, ako nije prehlada, onda se nađe nešto drugo. Ako će mi taj “eliksir” omogućiti …prikaži još!
    Little_Lady
    Čim sam pročitala riječ dugovječnost,zatim zdravlje odmah sam znala da je to sirup za mene! Usto, alergična sam na konzervanse, pa još jedan dodatni razlog zašto bih baš ja trebala osvojiti ovaj poklon paket! Obožavam sve što je prirodno ,osobito …prikaži još!
  • Default avatar -
    BeatrixKiddo
    Gdje se može vidjeti tko je odnio pobjedu?
  • Default avatar -
    LinaKarolina
    "Eliksir dugovječnosti i još prirodno nema boljeg opisa za sirup Strath.Ja sam već u nekim srednjim godinama i moja koncentracija i izdržljivost slabe, a to mi je jako bitno jer imam još puno posla i zadataka u životu, i čuvati …prikaži još!
  • Default avatar -
    mmedverec
    Ovdje su rezultati najboljih komentara koji su osvojili Strath: http://www.zdravakrava.24sata.hr/clanak/1408/Poklon-paket-Strath-osvojili-su
  • Default avatar -
    ZAKS
    Pošto već 10-ak dana šmrcam, kišem, kašljem, podhitno mi nešto treba za podizanje imuniteta. Grlo me užasno boli, pa tablete ne mogu gutati, jedino bi mi STRAITH sirup pomogao kojeg bih mogla popiti bez problema. Mali plišani medvjedić svojim krznom …prikaži još!
  • Default avatar -
    alukanec
    Oštra vlada zima sirup strath treba svima on osigurava dugovječnost i daruje nam vitalnost
    giana
    Davne 1948. godine dogodile su se mnoge važne stvari; osnovana je World Health Organization, usvojena Decleration of Human Rights, rođena je meni najdraža osoba na svijutu moj tata, dr. Walter Strathmayer izumio je napitak zvan švicarski eliksir dugovječnosti. Od tada …prikaži još!
  • Default avatar -
    kandina
    Mi smo pravi kandidati za ovaj sirup, jer nam glavu jedva drži trup. Dani su kratki i sunca nema, pa nam se stalno pomalo drijema. Zima je ovdje, proljeće tek na vidiku, a naš imunitet ne daje lijepu sliku. Kad …prikaži još!
  • Default avatar -
    Dalmatino_Vero
    a rastu li od ovoga krila ili ćemo se morati zadovoljiti statusom Highlander-a? :-) (moja malenkost i još poneki Highlander-čić u budućnosti, pošto ću imati više vremena za produkciju :-))
    imeime
    Evo reći ću vam nešto, zašto Strath djeluje vješto. Kada dođu hladne zime,on nam nudi vitamine, Kad nam stignu prehlade,med tada riješava sve. Umor,stres i prehlade mene zaobilaze. Priroda nam daje te biljne trave,razne minerale za sveopće zdravlje i za …prikaži još!
  • Default avatar -
    ded
    Lijep pozdrav ! Inače sam zdrava osoba mislim fizički ali psihički mi ne pomaže ni normabel ni feravin željan raditi željan života ali psiha mi to ne dozvoljava molim Vas za pomoć bio bih Vam neizmjerno zahvalan !
  • Default avatar -
    RibaCaca
    Čujte, lijepa sam pa stalno navaljuju na mene, a onda mi treba izdržljivosti i koncentracije da ih odbijem. :) Zapravo sam mama dvoje klinca i kako sam već mjesecima doma, zaista mi treba strpljenja i izdržljivosti da se ne pretvorim …prikaži još!
  • Default avatar -
    jiris
    Eliksir!Mislim da mi to treba ovo cijelo vrijeme sam prehlađena i grlo me užasnol boli trako da mi treba nešto što će mi dati energiju da obavljam kućanske poslove!<3<3<3
  • Default avatar -
    jsejic
    Kažu da je smijeh pola zdravlja. Ja se često smijem i muž mi uvijek govori kako ću živjeti 100 godina! Na što se ja nasmijem i odgovorim: "Živi bili pa vidjeli ... " uz Vašu pomoć i dugovječnog Stratha možda i vidimo hahah
  • Default avatar -
    bambi22
    I ja bi bila lijepa kao filmska zvijezda, ah :-)
  • Default avatar -
    tanja001
    Ovaj sirup mi je potreban da mi pojača izdržljivost koja mi je ovih dana jako jako potrebna
  • Default avatar -
    SmellyMelly
    Ružna sam ko Severina u mladim danima, ali nemam novca za operacije i tretmane razne, pa mi ovaj eliksir ulijeva nadu da bih i ja jednog dana mogla procvjetati. Od "sramote" ne izlazim iz kuće i skrivam se iza tastature …prikaži još!
  • Default avatar -
    Malal
    Ovaj eliksir koristila sam već pred par godina nakon što sam izvadila krajnike, tad mi je krvna slika, a pogotovo željezo, bila jako loša. Po preporuci počela sam uzimati ovaj eliksir i za manje od mjesec dana slika se tolko …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.