Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
tako sam i ja patila u tvojim godinama.takvo razmišljanje imaju anorksičarke i trebala bi poradit više na svom psihičkom zdravlju.kad se psihički uravnotežiš nećeš se ni debljat ni mršavit nego ćeš bit jednostavno zadovoljna sobom.shvatit ćeš da ima puno bitnijih
…prikaži još! stvari u životu.
sretno....
Evo primjera: DORUČAK: Ražene pahuljice s voćem - 60 g raženih pahuljica, 2,5 šalice vode, morska sol po želji, 2 dl mlijeka, 10 g grožđica, 10 g brusnica, 8 g oraha ili badema U kipuću posoljenu vodu dodajte ražene pahuljice
…prikaži još!uljice i kuhajte 5 min dok ne zakipi. Miješajte. Dodajte cimet, brusnice i bademe. Pustite da odstoji 5 min. Prije jela dodajte mlijeko i sezonsko voće (borovnice, maline, grožđice, brusnice, bademe, orahe).
Međuobrok: Sezonsko voće (1 komad) ili 8 badema i šaka brusnica ili 1 dcl jogurta i šaka lanenih sjemenki
RUČAK: 80 g kukuruza iz konzerve, 30 g avokado, 100 g rajčica, 10 g ili 1 jušna žlica maslinova ulja, preljev (limunov sok, nasjeckani korijandar, morska sol i papar) pomiješati sve sastojke i dodati preljev, 60 g svježeg sira
Međuobrok: Mozzarele 30 g, kruh 30 g, voćka
VEČERA: zeleni grašak 100 g, riža 20 g (u sirovom stanju), ulje (20 g ili 2 jušne žlice), sjeckani peršin, pileći file 60 g, sezonska salata.
Rižu pirjati na ulju. Kuhani grašak pomiješati s rižom. Dodati 4 dl mlake vode i žlica sjeckanog peršina. Poklopite i pecite u pećnici na temperaturi od 180 do 200*C oko 30 min. Tavicu s metalnom drškom zagrijati na najgornjem dijelu pećnice 10 min, te nakon toga staviti pileći file, blago posoljen i popapren na zagrijanu tavicu i peći 7 min bez ulja.
Dr. jako mi se dopada Vas clanak,i ja imam isti problem ali sve ovo praktikujem ali pogresno. Mozete li dati primer jelovnika jer ja jedem na svaka 3 sata ali i posle jela sam i dalje gladna. Mozete li mi
…prikaži još! pomoci? Unapred hvala. Vanja
Želim mršaviti bez izgladnjivanja!
Komentari 3
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.