Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Zanima me koliko se vremenski dugo smije piti taj napitak, koliko dana, da li ima ograničeno ili se može piti po potrebi dok traju alergijske tegobe? Hvala! Pozdrav!
piše u tekstu, da je najbolje koristiti napitak mjesec dana. A mislim da nije problem , ako čovjek nastavi i malo dulje, do negdje sredine 10. mjeseca, ako ima potrebe. Na bočici Reishi-ja piše da je dnevna količna (preporučena) 2
…prikaži još! kapsule na dan, tako da ne bi trebalo smetati. Kapsule ima za kupiti u BIO BIO dućanima, koštaju 219 kuna i ima ih 60 komada.
Zelena magma može se piti neograničeno jer prirodni dodaci prehrani zapravo su komprimirane biljke i organizam uzima one sastojke koji su mu potrebni a ostale izlučuje putem mokrače i stolice. Svakako bi ju bilo dobro piti barem 3 mjeseca jer
…prikaži još! toliko je potrebno da se izmijeni krv u ljudskom organizmu, no iskustva pokazuju da se već i ranije vide poboljšanja.
Zeleni koktel protiv alergija
Komentari 4
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.