Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Moja mama pije Nigari već nekoliko mjeseci primarno zbog osteoporoze a i zbog općega stanja. Moram reći da je jako zadovoljna i planira ga koristiti i dalje, ali mene je okus obeshrabrio.
počela sam ga koristiti danas, doduše, ne od ovog proizvođača, ali ista stvar. Magnezij klorid i psyllium su valjda jedine dvije stvari koje nisam isprobala u liječenju kroničnog zatvora. Ovaj je prvi na redu, ako pomogne zvonit će sva crkvena
…prikaži još!na zvona svijeta. Ako ne pomogne, psyllium je posljednja šansa. Dok ne otkriju nešto novo. Wish me luck.
Zelena recenzija: Nigari
Komentari 3
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.