Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
isprobala sam ih i sigurna sam da ih više nikada neću kupiti. Prvo cijena od 20 kuna je ipak previše za žvakaće gume, drugo za 5 sekundi izgube okus i treće raspadaju se u ustima tako da ih ne možete žvakati u komadu..
Neki sam dan kupila ove žvake, nevezano sa ovim člankom jer sam čula za njih i bila sam oduševljena idejom. Znam da su klasične žvake nezdrave pa su me ove jako veselile. Iako me cijena od 20 kuna šokirala pomislila
…prikaži još! sam da su vrijedne toga. Ali nakon što sam ih kupila sam se stvarno razočarana. U prvi tren podsjecaju na neke slatke zvake ali vec nakon pet minuta nema apsolutno nkakvog okusa u njima. Meni zvake trebaju rijetko, u onim trenutcima kada sam nesto jela a nisam stigla oprati zube i slično ali ove žvake ne pomažu u tome niti malo. Jednostavno neće riješiti problem zadaha. Ne bih preporučila ove žvake nikome, radije nosite malu četkicu sa sobom i prirodnu pastu a u apsolutno nužnim trenutcima uzmite pola žvake obične a ne cijelu. Jedino kome bi se ove žvake svidjele je ako netko voli žvakati neutralnu masu ... iz kojeg god razloga....
Zelena recenzija: eko žvakaće gume
Komentari 3
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.