Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Slažem se da ljepota dolazi u svim oblicima i veličinama... Zašto onda poticati prisilan odabir - što ti je ljepše? Svi oblici i veličine su lijepe, ne moram se opredijeliti za samo jedan izbor. Općenito, ne vidim razlog zašto bi
…prikaži još! itko fotografirao svoja bedra i objavljivao ih na društvenim mrežama!
Ne volim ni ovakve stapice od nogu vidit ..jezim se ..podsijeca me na bolest jer ovako mrsave noge nisu od treninga nego neuhranjenosti ...a ne volim vidit ni debele noge jer me sve to isto tako asocira na ne brigu
…prikaži još!u o svom vlastitom tijelu ...slažem se da postoje različiti oblici ljepote ..pogotovo one unutarnje ..i ono u sebi trebamo njegovati kao i vanjstinu ..tako da mi je sve ovo glupo ...
Zbogom mršave noge: novi trend na društvenim mrežama slavi obline
Komentari 3
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.