Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
mislim da je i ključna potpora okoline, bar jedne osobe. lako je reći i imati ciljeve, al treba netko da vaš 'brod' tu i tamo pogurne. meni je cilj najmanje 5 kg izgubiti, ali nakon što padne 1kg, nađem se
…prikaži još!se u okolnostim di nemogu odbit kolač, sendvič, il nešto drugo.
nekako mi se uvik u glavi mota rečenica : 'Ovo mi sad trenutno netreba..Kolač (ili šta god) neće nahraniti tvoje mišiće. I uglavnom se pokušavam voditi mišlju da jedem ciljano, da biram hranu sa smislom/funkcijom, meso, sir kao proteini, žitarice kao energija, voće isl..
ali uvijek pokleknem u tim depresivnim danima, koji traju par dana, onda opet sve ispočetka.
zato imam prijateljicu kojoj se znam požalit na svoj neuspjeh, i ona me trge. Oštrim kritikama, istinom ponajprije. i to mi je najveća motivacija.
MVOO, Blackrose76, Tajci333 i svi ostali dobrovoljci mozemo se dopisivati i davati si međusobnu podrsku. Ovo je moj mail: sibilacs@gmail.com
Pisite!
35 je dob kad konačno imaš sređenu glavu, ali onda ti tijelo počne ići kvragu.
Caryn Leschen
Zašto ne mogu prestati jesti?? Pa jednostavno je :obožavam jeessttiii!!Još kao dijete sam uživala u raznim kombinacijama namirnica i sa uživanjem ih tovarila u sebe ,Iz početka pomalo a onda sve više...jedino o čemu sam razmiišljala je bila hrana ,do
…prikaži još! nedavno.Naravno takav poremećaj prehrane doveo je i do poremećaja u zdravlju.Sad imam dijbetes( još se mirim s tim) i ne mogu obuzdati svoj šećer iako sam na dijabetičkoj dijeti.Zapravo to nije dijeta nego zdrav način prehrane koji se preporuča svakome.Pa svi koji imate sličnih problema pokušajte.U par mjeseci smršavila sam desetak kilograma.Znam svi bi ,kao i ja nešto brzinski bez muke a s dugoročnim učinkom,no stara dobra kaže bez muke nema nauke.Naravno da vježbam,više se krećem ,vozim bicikl.Ide..polako ali nadam se ovaj put i uspješno.Sretno svima koji muku muče sa kilogramima!!!
Svaka moja dijeta završi prejedanjem, što da radim?
Komentari 43
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.