Komentari 43

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    i dijete i prežderavanje su oblici teroriziranja vlastitog tijela, ono što je ključno za zdravlje i sreću je osluškivanje vlastitog tijela i njegovih potreba. to je taj fini osjećaj za balans kojeg posjeduje svaki čovjek, međutim, neki ljudi iz nekog …prikaži još!
    tajci333
    ej poslala sam ti mail...jesi vidila???ako nisi javi mozda je graska!!!
  • Default avatar -
    petram
    kakva ti je to prehrana o čemu se tu radi???
  • Default avatar -
    mvoo
    Ja sam isto nakon druge trudnoce imala problema (jos nisu gotovi) sa viskom kilograma. Cak i prije trudnoca sam se jedva kontrolirala sto se tice slatkog ali sam trenirala kosarku pa uopce nisam mislila da imam problem. Kada sam zbog …prikaži još!
    tajci333
    blackrose76 kako se mozemo dopisivat a da nije tu??
  • Default avatar -
    petram
    cure moje ja se polako topim :)) ali ipak bi htjela porazgovarat sa strucnom osobom jeli ijedna od vas to napraila?????
  • Default avatar -
    danijela2202
    Zašto ne mogu prestati jesti?? Pa jednostavno je :obožavam jeessttiii!!Još kao dijete sam uživala u raznim kombinacijama namirnica i sa uživanjem ih tovarila u sebe ,Iz početka pomalo a onda sve više...jedino o čemu sam razmiišljala je bila hrana ,do …prikaži još!
    Blackrose76
    Tajci333, pisi mi odmah kako ide ta proteinska dijeta-da i ja mogu od sutra na nju-------MOLIM TE !!!!!!! Sto se tice EMOCIJONALNIH IZJELICA,u pravu si ! Cijeli problem si prikazala,i objasnila u dvije rijeci-svaka cast ! Javi mi se,bilo bi mi drago!
    Blackrose76
    Bog,zenskice! Ajdemo si pomoci zajednickom podrskom,pisimo si,krenimo od danas a ne od sutra-zajedno smo jace! Sta mislite da osnujemo nekakav novi forum ili barem mijesto za diskusije-ako to vec i ne postoji u zdravoj kravi ili negdje drugdje....! Javite se-bilo …prikaži još!
  • Default avatar -
    mare3108
    Imam isti problem kao i sve ove ženskice. Do prije desetak godina sam mogla s lakoćom skinuti 5-6kg. Sada sam valja u godinama kad je to mnogo teže, a i jednostavno sad kad počmem jesti ne mogu prestat. Onda me …prikaži još!
    Sibila
    U meni vrišti jedna mršava ženskica koja hoće izaći. Obično je mogu ušutkati keksima. Autorica nepoznata
  • Default avatar -
    emocionalno prejedanje nećete riješit dijetom, a najmanje proteinskom koja je šok za organizam-za bubrege i žuč pogotovo, a osijećat ćete se ko prebijene mačke. čim prestanete-hop -kile će vam se vratit. vjerujte mi ,puno znam o tome!
    vkorent
    mislim da je psiholog bolji sto se tice ovog podrucja. ima odlična psihologica u Nemetovoj, prof.Bučević. Ja idem već 2 mjeseca i mogu reći da se vidi veliki napredak, samo moras biti odlučna
    Sibila
    Imam upravo opisani poremečaj hranjenja i 36 godina. Znam sve moguće teorije o zdravoj prehrani. Bila sam i kod dr. nutricionista koja me vodila neko vrijeme. Pokušavam se zdravo hraniti (i užasno strogo- možda i prestrogo inzistiram ta istom principu …prikaži još!
  • Default avatar -
    Ayurveda
    Blackrose76 - imaš mail ( možemo se nastaviti dopisivati tamo ) ! :-)
    Blackrose76
    Bog,Ayurveda! Momentano se nalazim na proteinskoj dijeti i osjecam se dobro,ali bi voljela nesto vise saznati o "tvom "nacinu prehrane,molim te da mi posaljes mail na moju Adresu---n.juric@bluewin.ch . Hvala unaprijed ! Pozdrav iz Svicarske !
    tajci333
    svjesni smo mi osluškivanja svoga tijela,problem je sto nas ima nestrpljivih!!ja sam uspjesno sa proteinskom dijetom skinula u 17 dana 10 kg,ali sam se pridrzavala striktno!!ja od sutra opet krecem na proteinsku to mi je najbrze,a imam neku svadbu sada!!to …prikaži još!
    mimi13
    mislim da je i ključna potpora okoline, bar jedne osobe. lako je reći i imati ciljeve, al treba netko da vaš 'brod' tu i tamo pogurne. meni je cilj najmanje 5 kg izgubiti, ali nakon što padne 1kg, nađem se …prikaži još!
  • Default avatar -
    mvoo
    Evo da se i ja pridruzim ....Moj cilj je izgubiti 15 kg do 1. 7. 2011. Danas imam oko 80 kila i iako sigurno necu biti fotomodel sa 65 bio bi to veliki korak naprijed. I DA SE NE VRATE! …prikaži još!
  • Default avatar -
    petram
    curke ajde ako se slazete napisite svoje ciljeve u skidanju kila i tko da si budemo podrska jedne drugima pa na kojoj god dijeti bile ili ne bile!!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.