Komentari 6

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    smokvica
    slazem se sa snjeskom i da imam za toliko jagoda si priustiti moji malci bi to odma smazali :)
  • Default avatar -
    snjeska83
    sve je ovo super,al ruku na srce ja nemam novaca svaki dan za vise od kg jagoda, svaka cast onom koji ima obozavam jagode i sve al zaista financijski ko bi ovo mogao izdrzat
  • Default avatar -
    Jelenna
    slažem se... preskupo
  • Default avatar -
    zdravkamikec
    Istina,i mene najviše brine cijena jagoda. Ne samo jagoda, nego općenito su dijete preskupe. početkom mjeseca još se i može, ali predkraj se više nema. Još imam i 2 djece koji hvala Bogu vole papati! Po tome ispada da na …prikaži još!
  • Default avatar -
    LOLITAXOXO
    kakogod..ja mislim da je ovo bolesno ....preeeeviše jagoda,mslm iako su zdrave ne bi trebalo pretjerivati..
  • Default avatar -
    anitag
    ja evo papam svaki dan 500g jagoda...to je mjerica za cijeli dan uz neki sendvic do 17 h...onda doma jos nesto gricnem malo i to je to....bas me zanima dal bu kaj s toga..
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.