Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Evo teške odluke, ali važne za moje zdravlje a to je da barem 5 do 10 kg smršavim u 2014 godini. Jednostavno moram, ali ....moram imati neki poticaj ....
Važno je ostati dosljedan donekle zdravon načinu mišljenja i življenja , biti umjeren na svim poljima života ; kako prehrane tako i trošenja financijski i emocionalno u ovom našem nezdravom i nesigurnom društvenom okruženju. Jedino što želim da budem zdrava
…prikaži još!rava da mogu svojoj djeci omogućiti dobro obrazovanje - da postanu dobri ljudi , jer je uspjeh ionako nestalan i prolazan.
Nema sumnje nagrade su izvućene po pravilima samo mi se čini da vam je dotična gđa. Vrbanec slučajno izvućena dva puta pa provjerite to jer ja znam da ste vi pravedni iako kod nas u lijepoj našoj o pravdi možemo samo sanjati.Lp
Dragi svi, zaista nam se potkrala nenamjerna pogreška. Hvala što ste nas upozorili. Odabrat ćemo drugu dobitnicu za jednu od nagrada. Pozdrav od Zdrave Krave
Dobitnici novogodišnjeg natječaja!
Komentari 39
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.