Komentari 39

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    lea_m2
    Hvala Vam od srca, neopisivo ste me usrećili!!! <3 Zdrava krava obozavam vas!!! <3
  • Default avatar -
    DJEVOJKA
    OVO SU NAGRADE KOJE STVARNO TREBA POŽELJETE SVE SU DOBRE I HVALE VRIJEDNE !SVAKA VAM ČAST I SVE NAJBOLJE U NOVOJ 2014.GODINI JER BRINETE ZA NAS.
    Zdrava__Krava
    Draga dboz172, upravo smo u procesu odabira dobitnika i objavit ćemo ih ili danas ili sutra ujutro u članku. Pozdrav od Zdrave Krave
  • Default avatar -
    kika1963
    Svaka čast na ljepim člancima,super ste.Puno dobrih vibracija u 2014. godini.
  • Default avatar -
    valllentinah
    Wow, fantastične nagrade!!!
  • Default avatar -
    cuco
    Hvala na nagradi-ODLIČAN početak ,puno uspjeha i dalje i SRETNA NOVA SVIMA,koliko Vas ima!!!! :-)
  • Default avatar -
    kimkardashian1233teaa
    Prekrasne nagrade!
    Kiki44
    Kao i uvijek,puno ideja,savjeta,ponuda,nagrada kojima nas motivirate na zdravo življenje!Puno uspjeha i dalje Zdrava Krava!
  • Default avatar -
    Sashina
    Suuuuper ste,pratim vas već duže vrijeme,imate odlične savjete i članke,samo tako nastavite! :)
  • Default avatar -
    kuota
    Jako dobra nagradna igra u ovom blagdanskom ozračju!
  • Default avatar -
    Baš pun pogodak, tračak svjetla u ovom sivilu. Svaka Vam čast i ostanite najbolji portal koji sa radošću uvijek čitam. Pozdrav iz Splita.
    sarafina
    pratim vaš rad i sviđa mi se jako,samo nastavite....nogim ljudima sav vaš trud puno znači...
  • Default avatar -
    bambi22
    sretno svima, super nagrade
    TanjaLana
    od silnog stresa....ne vidimo često iskonske životne vrijednosti
  • Default avatar -
    tonka_22
    Nagrade su odlične, i uspijete potaknuti ljude na zdrav život... Hvala vam... <3
  • Default avatar -
    DJEVOJKA
    Nema sumnje nagrade su izvućene po pravilima samo mi se čini da vam je dotična gđa. Vrbanec slučajno izvućena dva puta pa provjerite to jer ja znam da ste vi pravedni iako kod nas u lijepoj našoj o pravdi možemo samo sanjati.Lp
  • Default avatar -
    papatach
    mrak nagrade!
  • Default avatar -
    cuco
    Jedan,dva,vježbam ja! :D
  • Default avatar -
    ivanchica6617
    Hvala Vam od srca od cijele obitelji! Želimo Vam sve najbolje u 2014. godini pa na dalje, i neka se i Vama ostvare sve želje! :D
  • Default avatar -
    vana11
    čestitke od srca dobitnicima i svima sretna Nova godina
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.