Komentari 40

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zdrava__Krava
    Možeš se prijaviti neograničeni broj puta. Sretno :)
    freya_niky
    Baš ste mi uljepšali dan sa ovom nagradnom igrom...stalno igram vaše nagradne u nadi da ću osvojit bicikl al nikak da me sreća strefi....nakon saobračajke stari bicikl je na reciklaži tako da sam trenutno bez prijevoznog sredstva =/...pa ak ne …prikaži još!
  • Default avatar -
    antonya
    na što trebam kliknuti da odaabrem koju nagradu želim??
  • Default avatar -
    radio101
    A gdje je obrazac? :( Kad sam otvorila stranicu, bio je tu, ali kad sam kliknula na Galeriju, nestao je :(
    Zdrava__Krava
    Dragi MaliZvrk, kao i svaki put do sada, za one koji nisu iz Zagreba i nisu u mogućnosti doći po svoju nagradu, organizirat ćemo dostavu.
    Zdrava__Krava
    Drage cure, link na prijavnicu je u članku i on radi! Ako ga ne možete naći kopirajte ovu adresu: http://www.zdravakrava.24sata.hr/izk/prijava/nagradna-igra-zeleni-bozic/TuIW068EJbQCWIAH6fEi1CR7V759oDDH
  • Default avatar -
    macorka
    ja se ne mogu prijaviti na igru
  • Default avatar -
    antonya
    može mi tko reći kako se ova nagradna igra igra?? plsss :)
  • Default avatar -
    pipijeja
    ne mogu naci obrazac za prijavu
  • Default avatar -
    Pepeljugica
    Hvala :)
    Zdrava__Krava
    ;)
  • Default avatar -
    migoh
    ni ja ne mogu .(
  • Default avatar -
    msvraka
    :-)
    lila17
    Dajte meni bicikla, 2 su mi ukrali, jedan bratu, dečkov se strgal, zamjenski je treš kojem je pedalja otpala, i need a bike, so i can live happily ever after :D
  • Default avatar -
    malakitty
    da moj komentar ste izbrisali jer sam u pravu!!!!svaka vam cast..
  • Default avatar -
    Tammy5
    nestrpljivi smo., kad će biti objava dobitnika:)) sretno svima....
  • Default avatar -
    Malizvrk
    Super! Nisam znala, prvi put sam igrala vasu nagradnu igru.
  • Default avatar -
    http://www.zdravakrava.24sata.hr/izk/prijava/nagradna-igra-zeleni-bozic/HHD2GhUfQMj2AEY7wHeOZRaRl5A7nep- evo vam linkić
  • Default avatar -
    anna26
    Ćorava je našla obrazac, oprosti:) super su nagrade
  • Default avatar -
    antonya
    pls pošaljitee taj link na koji treban kliknuti i napisati svoje podatke i izabrati nagradu! plss :(
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.