Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Poštovani, kod moje prijave za nagradnu igru došlo je do greške, uneseni su nepotpuni podaci i sad više ne mogu napraviti prijavu stalno mi javlja grešku, da li je moguće to nekako ispraviti ili poništiti. Hvala
Draga macorka, ako si uspjela otvoriti link i ispuniti svoje osobne podatke te odabrati nagradu koju želiš, pripazi na kraju da si dobro odgovorila na Pitanje za sigurnosnu provjeru!
Dajte meni bicikla, 2 su mi ukrali, jedan bratu, dečkov se strgal, zamjenski je treš kojem je pedalja otpala, i need a bike, so i can live happily ever after :D
Baš ste mi uljepšali dan sa ovom nagradnom igrom...stalno igram vaše nagradne u nadi da ću osvojit bicikl al nikak da me sreća strefi....nakon saobračajke stari bicikl je na reciklaži tako da sam trenutno bez prijevoznog sredstva =/...pa ak ne
…prikaži još! osvojim na ovoj, nadam se da ćete imat još koju nag. igru...bar do tam proljeća ;)
Velika nagradna igra: Zeleni Božić
Komentari 40
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.