Komentari 40

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ladyjil
    primamljivo zdrava krava. odlični darovi,šteta što će za najbolju nagradu,a svi znamo koju :D konkurencija bit prevelika :(
    nela1234
    ne mogu ni ja jel to još jedna prevara,a mi nasjele?
  • Default avatar -
    mirjanamiriam
    Toliko je dobrih poklona, nadam se da ću nešto pronaći pod borom! :-)
  • Default avatar -
    Pepeljugica
    Koliko puta se može prijaviti?
  • Default avatar -
    anna26
    Bok ZK, gdje se točno nalazi obrazac - da li treba doći mailom, ja ga nisam dobila?
  • Default avatar -
    Tammy5
    malakitty., komentar ti nije izbrisan, već ti je ispod novog članka, gdje su objave dobitnika.:)
  • Default avatar -
    Nanji
    nestrpljivi smo jakooooooo
    Zdrava__Krava
    Draga janas, osvježi stranicu i pokušaj ponovno!
  • Default avatar -
    Malizvrk
    Nagrade ne saljete postom? To znaci da je nagradna igra za Zagrebcane. Sta je s nama iz dalmacije?
  • Default avatar -
    janas
    Poštovani, kod moje prijave za nagradnu igru došlo je do greške, uneseni su nepotpuni podaci i sad više ne mogu napraviti prijavu stalno mi javlja grešku, da li je moguće to nekako ispraviti ili poništiti. Hvala
  • Default avatar -
    nina0407
    jedva čekam moj bžićni dar
  • Default avatar -
    lara964
    pa imaš link ispod u članku gdje ti piše izaberi između 89 poklona,samo klikni i otvorit će ti se obrazac za podatke!
  • Default avatar -
    macorka
    ja se ne mogu prijaviti na igru
  • Default avatar -
    Malizvrk
    p.s. Hvala na brzom odgovoru
  • Default avatar -
    Tammy5
    i jaaaa:)))))
    Zdrava__Krava
    Draga macorka, ako si uspjela otvoriti link i ispuniti svoje osobne podatke te odabrati nagradu koju želiš, pripazi na kraju da si dobro odgovorila na Pitanje za sigurnosnu provjeru!
    fawlty
    a jeste zatrolali s tim obrascima, a pise vam lijepo ''klikni i ispuni''. meni sve normalno radi.
  • Default avatar -
    Ines32
    Predivni pokloni,sretno svima koji su se prijavili.......
    nela1234
    dobro ljudi zašto se mi ne možemo prijavit?
  • Default avatar -
    malakitty
    da sada sam pogledala ..hvala tammy5
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.