Draga macorka, ako si uspjela otvoriti link i ispuniti svoje osobne podatke te odabrati nagradu koju želiš, pripazi na kraju da si dobro odgovorila na Pitanje za sigurnosnu provjeru!
Dajte meni bicikla, 2 su mi ukrali, jedan bratu, dečkov se strgal, zamjenski je treš kojem je pedalja otpala, i need a bike, so i can live happily ever after :D
pls pošaljitee taj link na koji treban kliknuti i napisati svoje podatke i izabrati nagradu! plss :(
pa imaš link ispod u članku gdje ti piše izaberi između 89 poklona,samo klikni i otvorit će ti se obrazac za podatke!
http://www.zdravakrava.24sata.hr/izk/prijava/nagradna-igra-zeleni-bozic/HHD2GhUfQMj2AEY7wHeOZRaRl5A7nep-
evo vam linkić
Poštovani, kod moje prijave za nagradnu igru došlo je do greške, uneseni su nepotpuni podaci i sad više ne mogu napraviti prijavu stalno mi javlja grešku, da li je moguće to nekako ispraviti ili poništiti. Hvala
Baš ste mi uljepšali dan sa ovom nagradnom igrom...stalno igram vaše nagradne u nadi da ću osvojit bicikl al nikak da me sreća strefi....nakon saobračajke stari bicikl je na reciklaži tako da sam trenutno bez prijevoznog sredstva =/...pa ak ne osvojim na ovoj, nadam se da ćete imat još koju nag. igru...bar do tam proljeća ;)
Nagrade ne saljete postom? To znaci da je nagradna igra za Zagrebcane. Sta je s nama iz dalmacije?
Dragi MaliZvrk, kao i svaki put do sada, za one koji nisu iz Zagreba i nisu u mogućnosti doći po svoju nagradu, organizirat ćemo dostavu.
Super! Nisam znala, prvi put sam igrala vasu nagradnu igru.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji